Starity

Cory és Lea: „Sosem járnánk együtt!”

2010. november 18. 08:08   |   Szerző: Danta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatban kerülgetik egymást, talán majd egyszer össze is jönnek; de az életben nem tudnának szerelembe esni egymással. Hogy miért maradnak csak a barátságnál, azt elmondta a Bravónak Glee két főszereplője.

hirdetés
Cory és Lea: „Sosem járnánk együtt!”

Bravo: Lea, téged már sok Glee-szereplővel összehozott a sajtó. Kivel jöttél össze közülük, és kivel nem?

Lea: Tudom, hogy csalódást okozok, de senkivel sem jöttem össze. Korábban azt rebesgették, hogy kavartam Coryval meg Matthwe Morrisonnal, sőt, még Mark Sallinggel is összeboronáltak, de egyikükkel sem randiztam.

Bravo: Cory, te eltudnád képzelni, hogy egy olyan lánnyal járj, mint Lea?

Cory: Azt nem tudnám elképzelni, hogy olyan csajom legyen, mint az általa alakított Rachel: egy igazi karrierista, betegesen színpadorientális lány nálam nem rúg labdába. Lea aranyos lány, nagyon jól kijövünk egymással, sokszor együtt lógunk, de elég érdekesen mutatnánk egy párként.

Bravo: Miért? Teljesen különbözőek vagytok?

Cory: Barátként tök jól működünk, remekül tudunk együtt dolgozni, de szerintem ha együtt járnánk, teljesen kibarítanánk egymást a baromságainkkal.
Lea: Jobb nekünk külön, mint együtt.

Bravo: Sokszor összehoznak titeket más hírességekkel is. Hogyan bírjátok, hogy mindenki rólatok pletykál?

Lea: Ha valami olyat állítanak, ami nemcsak, hogy nem igaz, hanem egyenesen sértő, akkor persze azonnal sokkot kapok, és legszívesebben nekimennék azoknak, akik hazudoznak rólam – de ha ártatlan semmiségekről van szó, akkor nagylelkűen továbblépek.
Cory: Engem inkább az zavar, hogy sokan sportot űznek a hazudozásból. Én is meglepődve olvasom, hogy kikkel hogyan "jöttem össze", amikor semmi sem történt közöttünk.

Bravo: Akkor valld be őszintén: randiztál Taylor Swifttel és Selena Gomezzel is?

Cory: Nem, egyikükkel sem randiztam. Jó haverok vagyunk, Selenával nagyon jól éreztük magunkat Budapesten is, de semmi több. Nem zavar, hogy össze akarnak hozni olyan lányokkal, mint ők. Egyrészt imponál – mert azért mégiscsak nagyon jó csajokról beszélünk–, másrészt még mindig jobb, mint ha azt olvasnám magamról az újságokban, hogy drogozom, meg egyéb sületlenségeket.

Bravo: Mi a zavaróbb: ha senki sem pletykál rólatok, vagy ha mindenki őrültségeket állít?

Lea: Rachel tutira azt mondaná erre, hogy a hírnévért mindent be kell vállalni, de azért én ezt nem állítanám. Tudom, hogy sok mindent el kell viselni az ismertség következtében. Én élvezem, ami történik. Szeretem, ahogy az emberek sikoltoznak, ha meglátnak – de természetesen vannak olyan napok, amikor a pokolba kívánom az egészet. Mondjuk, úgy kéthavonta egy nap.
Cory: Szerintem nincs olyan sztár, aki ne gondolkodna el azon, hogy szüksége van-e erre a nagy hírvevésre. Ez velünk is előfordul.

Bravo: Mennyire vagytok fáradtak?

Lea: Én néha úgy érzem, hogy összesem, de túljutok a holtponton, aztán folytatom tovább. Megszokás kérdése az egész.
Cory: Az biztos, hogy én még sosem dolgoztam ennyit. Ott van, ugye, a forgatás, de a dalokat fel is kell énekelni a stúdióban, úgyhogy gyakorlatilag kétszer annyit dolgozunk, mint egy „normális” sorozatszínész. De megéri, mert egy rakás ember szereti a műsort – és minket is –, így van értelme a sok melónak!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek