Starity

Megjelent St. Martin legújabb lemeze

2010. november 18. 08:08   |   Szerző: AMaya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

St. Martin az eladott példányszám bevételének ráeső részét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánlotta fel. Élete legjobb lemezének mondja az elkészült albumot.

hirdetés
Megjelent St. Martin legújabb lemeze

St. Martin a magyar instrumentális zene első számú előadója. Szomorú aktualitása is van legújabb albumának, amin a Föld krónikása című, pánsíppal eljátszott dal a vörösiszap által okozott tragédiát foglalja magában és fogalmazza meg az ő egyedi stílusában.

St. Martin a Föld szélén, közepén című lemezének a 2010. december 31-éig elfogyott példányszáma bevételének rá eső részét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére ajánlotta fel.

„A vörösiszap által okozott tragédia engem is mélyen megérintett. Szeretnék segíteni a szinte mindenüket elveszített embereknek, jelen esetben gyermekeknek az újrakezdésben, folytatásban” – nyilatkozta a zenész.

A lemezen közreműködik Szirtes Edina Mókus a Mindenki minden című dalban, és St. Martin fia, Szentmártoni Norman, aki a Rómeó es Júlia című musical egyik csodálatos dalát énekli.

St. Martin lemezbemutató ünnepi hangverseny az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz december 27-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek