Starity

Eva Longoria elválik férjétől

2010. november 18. 09:09   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva a saját Twitter-oldalán keresztül írta meg, hogy ő és Tony Parker hamarosan külön utakon fognak járni.

hirdetés
Eva Longoria elválik férjétől

„Nagy szomorúsággal és 7 év együttlét után Tony és én úgy döntöttünk, hogy elválunk. Mélységesen szeretjük egymást, és imádkozunk a másik boldogságáért” írta a született feleség a Twitteren.

Felreppentek olyan pletykák, melyek szerint Parker hűtlen volt, és a színésznő letört. Az US Weekly szerint Tony Parkernek kapcsolata volt egy közös barátjukkal, de ez az állítás Eva szerint 100%-ban hamis. Longoria (34) és Parker (28) 2004 novemberében találkoztak, és 2006. novemberében jegyezték el egymást; közös gyermekük nem született.

A válásról szóló hír meglepő volt, hiszen többször is lefotózták őket boldogan, kettesben, és mindig együtt jelentek meg a fontosabb eseményeken. Eva Longoria még azt is elárulta az Ellen DeGeneres-show-ban, hogy Parker minden évben meglepi őt évfordulójuk alkalmából, s idén elvitte őt Horvátországba. Még az interjú alatt is odament Parkerhez, megölelte és megpuszilta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek