Starity

Terry Black visszatér a színpadra

2010. november 18. 12:12   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető életre hívta a TransTolerance együttest, most pedig azt a hírt kaptuk, hogy a legújabb tag nem lesz más, mint Terry Black.

hirdetés
Terry Black visszatér a színpadra

„Terry elvállalta az együttes tagságát. Így december 1-jén a Magyar Jótékonysági Díjátadó Gálán nőként, átváltozóművészként lép majd színpadra” – árulta el Amanda Elstak.

Terryt is kérdeztük: „Sokat jelent nekem, hogy olyan barátok állnak mellettem, mint Amanda és Schaffler Nina. Segítenek és támogatnak céljaimban. Ezt a művészeti ágat csináltam évtizedekig, az egyik legnehezebb, mert sokan félreértik. Parodisták próbálják utánozni a nőimitátorokat, de ez egy külön művészet, és nem lehet egy bizonyos színvonal alá süllyeszteni. Én igyekszem mintát mutatni” – mondta, majd hozzátette, hogy sminkjét Alexa Ciccone fogja elkészíteni a nagy napra.

Terry Black és Nina az ország legelismertebb és legnépszerűbb művészei az éjszakai életben, akiket Amanda rendszeresen elhív műsoraiba fellépni. Terry számtalan jótékonysági műsort, AIDS-gálát szervezett és konferált végig, ám most úgy döntött, átadja a stafétabotot Amandának, akit nemcsak jó barátnak, hanem nagyszerű műsorvezetőnek tart.

„Van, amit jobban csinálok más nőimitátornál, de rosszabbul biztosan nem. És csak egy ilyen embert ismerek még, aki hasonló nagy szájjal és kellő magabiztossággal rendelkezik, és az nem más, mint Amanda, aki sikeresen létrehozta a Transtolerance együttest, mindamellett, hogy műsorokat és gálákat szervez.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek