Starity

Szabadság és szerelem? - Irány az Amazon!

2021. április 22. 14:02   |   Szerző: Starity

E kettő kell nekem. Valahogy így, nem igaz? A szerelmet ugyan nem találod meg az Amazonon, de a szabadságodhoz bizony nagymértékben hozzájárulhat, ha belevágsz az Amazon wholesale üzleted megvalósításába. Ha pedig a szabadság megvan, lesz időd a szerelemre is rátalálni - ha a sikeres kisugárzásod nem vonzza be amúgy is leendő kedvesedet.

hirdetés
Szabadság és szerelem? - Irány az Amazon!

De mit is értünk szabadság alatt? Itt és most a te, saját szabadságodat. 

Határtalan Amazon wholesale üzlet 

Szabadságot a munkahelyed nyűgjeitől, a borzasztó főnöködtől. Szabadságot a világban, egy alapvetően passzív jövedelemforrással, amely mellett már nem lesz szükséged a főállásodra sem. Nem kell sem az irodádban, sem az otthonodban, home office-ban ülnöd, hanem végre valóban szabadon és az azt életet élheted, amelyre valójában a szíved mélyén mindig is vágytál.

De ez a szabadság még egy dologban megjelenik, mégpedig abban, hogy az Amazon wholesale üzleteddel lehetőséged van különösebb nehézségek nélkül megcélozni nemzetközi piacokat, így szó szerint is határtalan lehetsz. 

Biztosan te is hallod-látod, hogy számtalan ember hatalmas sikereket és jólétet képes elérni az online világban, s fontos megértened, hogy ez a lehetőség akár neked is elérhető, megvalósítható. Munka nélkül persze nem fog menni, ez itt nem valamilyen új varázsszer, s a sarkadat hiába ütöd össze háromszor, minden vágyad nem fog azonnal valóra válni. Szakértő segítséggel viszont elérheted álmaidat és megvalósíthatsz egy sikeres, nemzetközi Amazon wholesale üzletet.

Lássuk a spanyol piacot!

Ha Spanyolország felé szeretnél nyitni, látnod kell annak sokszínűségét. Mint minden piacnak, a spanyolnak is megvannak a saját jellemzői. Például az, hogy régiók szerint is nagyon változatos a piac, ezért rendkívül fontos, hogy alaposan utánajárj a helyi információknak.

Bármelyik piac felé szeretnél nyitni, érdemes számot vetned azzal, hogy az adott piac nyelvén szólítsd meg a vásárlókat, ezen a nyelven készítsd el a termékleírásokat, és az ügyfélszolgálatod is ezen a nyelven tudjon kommunikálni. Ez a spanyoloknál némileg izgalmas, hiszen többféle nyelvet beszélnek a különböző régiók. Viszont kiemelten fontos náluk a bizalom, s a saját nyelven olvasható és megbízható termékinformációk hozzájárulnak a bizalom kialakulásához. Enélkül azonban aligha számíthatsz visszatérő vásárlókra.

A spanyolokra jellemző a környezettudatosság, ez az információ akár a csomagolás megtervezésében is hasznos lehet. Fizetési eszközként a bankkártyás megoldásokat és a PayPalt részesítik előnyben, de a kettő közül az utóbbi számít népszerűbbnek. Szállítási idő tekintetében 3-5 nap múltán már kezükben szeretnék látni a rendelést. 

Az ilyen jellegű információk segítenek téged abban, hogy sikeres legyél az új piacon. Közben ne feledkezz meg a piacnak megfelelő árképzésről, a helyi ünnepekről, de a keletkező új költségekről, például az importadóról sem! A spanyolok szeretnek online vásárolni, ezért jó választás lehet, akár első megcélzott külföldi piacnak is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek