Starity

Egy volt AOA tag öngyilkossággal fenyegetőzött Instagramon

2021. április 28. 10:10   |   Szerző: Pinkyjae

Mina, az AOA egykori tagja április 26-án, koreai idő szerint éjfél táján egy önmarcangoló képet tett közzé Instagram fiókján.

hirdetés

Instagram

Már eltelt egy év, mióta Mina Instagramján keresztül először beszámolt arról, miszerint egyik volt csapattársa, Jimin évekig lelki terrorban tartotta. Ez a hercehurca még mindig nem csengett le.

Egy decemberi posztjában Jimin rajongóit „gyilkosoknak” nevezte, majd januárban is válaszolt az egyik netezőnek, aki bizonyíték hiányában nem hitt a beszámolóinak.

A napokban ismét az utálkozókhoz intézte szavait, amihez egy megrázó képet is mellékelt egy véres kézfej formájában — ezzel próbálva nyomatékot adni a leírtaknak.

Miért, ezt piszkosnak tartod? Rosszul érzed magad tőle? Minden kimondott szavad ugyanilyen hatással van rám is. Ó, öngyilkossági műsornak tartod? Azt mondod, csak az együttérzésért csinálom... Nos, akkor miért nem érzel velem együtt? Menjek orvoshoz? Már évek óta pszichiátriára járok. Tudod, mi dühített fel? Voltál már a helyzetemben? Semmit nem tudsz rólam, mégis minden nap belém rúgsz és szétmarcangolsz, én meg végig próbáltam a legjobbat kihozni magamból és bolond módjára élni. 

 Posztját azóta már letörölte.

via Allkpop

Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06-80-810600 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek