Starity

Lohanék beperelik a Glee-t?

2010. november 18. 20:08   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Az ügyvédeink levelet küldenek a Glee-nek!” – jelentette ki felháborodva Dina Lohan, Lindsay édesanyja az e heti Glee-epizód levetítése után.

hirdetés
Lohanék beperelik a Glee-t?

Az NBC friss és szórakoztató sorozata, a Glee készítői sosem fogják vissza magukat, ha alkalmuk van kritizálni a társadalmat; az e heti részben pedig Lindsay Lohan kapta meg a magáét.

A történet szerint az iskolában helyettesítő tanár, Holly (vendégszerepben: Gwyneth Paltrow) szeretné úgy tanítani a gyerekeket, hogy élvezzék: hozzájuk közel álló témákat boncolgatva tanítja őket spanyolul. Egy spanyolóra keretei között került elő Lindsay Lohan is.

Lindsay Lohan egy őrült lány, igaz?” – kérdezi Holly a diákokat spanyolul, majd arra kéri, ismételjék utána. Így lyukadunk ki a jelenet végére oda, hogy „És most kérlek rendeződjetek csoportokba, és beszéljétek meg, hányszor volt Lindsay Lohan rehabon”.

Egy, a Lohan családhoz közel álló forrás így nyilatkozott: „Lindsay olyan problémával küzd, amivel hozzá hasonlóan több millió ember szerte a világon, a Glee mégis viccet csinált belőle!”

Vajon jogos Dina felháborodása, és ezzel megsértették Lindsay-t, vagy esetleg teljesen felesleges felkapni ezen a vizet, hisz már úgyis mindenki erről beszél?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek