Starity

Bulizz és érkezz úgy, mint a sztárok - limuzinnal!

2021. május 21. 13:01   |   Szerző: Starity

Érezted már villamoson döcögve a bulihelyszín felé, hogy mennyivel szívesebben pezsgőznél egy limuzinban, nézve a várost a tetőablakon át? Szerencsére itthon is sok lehetőség van limuzinbérlésre, ezért nem kell, hogy álom maradjon a filmes életérzés!

hirdetés
Bulizz és érkezz úgy, mint a sztárok - limuzinnal!

Minden alkalmat különlegessé tesz

A limuzinnal való közlekedés régen csupán a kiváltságosoknak járt, politikusok, magas beosztással rendelkező vezetők és hírességek körében volt jellemző. Manapság már a limuzinbérlés szolid árainak köszönhetően mindenki számára elérhetővé vált az ebben való utazás lehetősége.

Számos olyan alkalom van az ember életében, amit igazán különlegesen szeretne megünnepelni. A limuzinbérlés nagyszerű születésnapi meglepetés lehet, elegánssá tud tenni egy esküvőt, és fel tud dobni bármilyen városnézést és lánybúcsút. 

Reptéri transzferlehetőség is elérhető, amellyel akár távol élő szeretteinket is meglephetjük. Garantált a luxusélmény, hiszen olyan limuzinok állnak bérlési rendelkezésre, amelyektől biztosan mindenki álla leesik. A hangulatot fokozza az egyenruhás sofőr, aki ajtót nyit és pezsgőt bont a vendégeknek.

Az igazi limuzinos élmény

A Chrysler 300 C limuzin egy népszerű választásnak bizonyul, hiszen extravagáns megjelenés mellett a belső élmény is felér egy igazi bulihelyszínnel. Felfelé nyíló ajtói és 9 méteres hosszúsága minden szemet odacsalogat, és a legmenőbb fotók készülhetnek mellőle és benne is. Ablakai teljesen lesötétíthetőek, ezért nem kell aggódnod a kíváncsi tekintetek miatt.

Belső terében fekete-fehér dizájn dominál, fekete bőrülések és fehér bárpult áll rendelkezésre. Hangulatfény, LED-es világítás, lézerfény és lézershow segít az igazi bulihangulathoz. LCD monitorok és nagy teljesítményű hifi is megtalálható benne, zenét és filmet is nézhetsz a legnagyobb luxusban, saját wifivel.

A belső tér nagyszerűségét fokozza még a világító padló, érintőképernyős vezérlőpanel és rejtett oldalsó világítás.

Mire figyelj a bérlésnél?

A limuzinbérlés egyik fő szempontja a létszám. Léteznek 8+1 személyes autók, például a Lincoln Town Car, ami kiváló választás lehet egy kisebb összejövetelre, akár esküvői transzfernek.

Ha ennél nagyobb társasággal szeretnél menni, a 9+1 személyes Chrysler 300 C már egy nagyobb létszámot is elbír. Ha pedig 9 főnél nagyobb alkalomra szeretnél bérelni, egyedi, személyre szabott ajánlatot érdemes kérned.

A bérlés költségei függhetnek időtartamtól, távolságtól és napszaktól is, ezért érdemes az agglomeráción kívül eső ajánlatokról tájékozódni.

Ha fontos a jó ár, a bizalom és a jó vélemények, a Partylimuzin szolgáltatásai garantálják a tökéletes luxushangulatot! Minden rendelés mellé ajándék pezsgő jár, és ingyenes belépőt biztosítanak a Morrison's 2-be érkező vendégeknek. A rendelést telefonon és e-mailben is könnyedén megteheted. Öltözz ki, és induljon a party!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek