Starity

Gaby Espino mégsem válik

2010. november 18. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapokig olvashattunk Gaby Espino és Cristóbal Lander különválásáról. A színésznő és férje kapcsolata ugyanis az utóbbi időben megromlott, most mégis békülésről cikkeznek.

hirdetés
Gaby Espino mégsem válik

Mindenkit meglepett, hogy Gaby Espino és férje két év házasság után külön utakon folytatta tovább. Sokan arra gyanakodtak, szakításuk oka Jencarlos Canela, akivel a színésznő állítólag titokban viszonyt folytatott míg a Más sabe el diablo (Ördögi kör) című telenovellát forgatták. Ám hamar kiderült, a válóok valóban egy harmadik fél, csakhogy Cristóbal részéről. A férfit ugyanis romatikus szálak fűzték a mexikói színésznőhöz, Claudia Álvarezhez. A dolgokat bonyolította, hogy a nő egyesek szerint gyermeket várt a színésztől, de ez pletykának bizonyult. Ezzel viszont továbbra sem zárták ki Gaby és a Canela fiú viszonyát.

A történtek után még nagyobb meglepetést okozott a rajongóknak Gaby és Cristóbal békülése. A két színésznek ugyanis úgy fest, sikerült felmelegítenie szerelmüket, már csak közös gyermekük, Oriana érdekében is, annak ellenére, hogy korábbi próbálkozásuk a házasságuk megmentésére sikertelennek bizonyult. Ám nem ez az egyetlen ok, ami miatt ilyen váratlanul érte a hír az embereket. Gabyt és Jencarlost ugyanis nyár végén félreérthetelen helyzetben kapták le a lesifotósok, ezzel altámasztva titkos románcukat. Bár a képek megjelenése után sem nyilatkoztak kapcsolatukról, ezek után már csak nehezen tudták volna tagadni, hogy van köztük valami.

Gaby most mégis gyermeke apjával van, akivel szerencsére nem adták be a válókeresetet, talán azért, mert még reménykedtek az újrakezdésben, abban, hogy sikerül rendezniük kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek