Starity

A bőr pénztárca mindenkor a stílusosság netovábbja

2021. május 26. 13:01   |   Szerző: Starity

A bőr pénztárca pontosan azt adhatja a számodra, amire vágysz. Trendiséget, kellemet, nem akármilyen küllemet, na meg persze praktikusságot. Mert azért divat ide vagy oda, igenis lényeges, hogy a brifkó hasznosság terén se valljon szégyent.

hirdetés
A bőr pénztárca mindenkor a stílusosság netovábbja

Mi a bőr pénztárca halhatatlan sikerének a titka?

A bőr, mint alapanyag egyszerűen megunhatatlan. És nemcsak felhasználóként. A bőrdíszművesek és táska/tárca készítők ugyanígy vélekednek. Mert jól formálható, alakítható és a végeredmény tartós. Ami pedig a megjelenését illeti, nos nem szorul különösebb magyarázatra vagy bizonyítékra. Vonzza a tekinteteket és az elismerő bókokat. Nehéz elmenni mellette szó nélkül, és még nehezebb megállni, hogy csak úgy ne kerüljön kézközelbe. Hiszen még az illata is csábító.

Úgyhogy a kép komplex és tökéletes. Persze ezért a csillogásért cserébe gondoskodást és törődést igényel a kiszemelt modell. Nem bírja jól a túlzott strapát, és nem extra fizikai kihívások hárítására teremtetett. Viszont ha a rendeltetés szerinti használat körülményei adottak, akkor hosszú években, sőt évtizedekben számolhatsz. Már ami a várható élettartamot illeti.

A bőr idővel érik, ami azt jelenti, hogyha nem színezett típusról beszélünk, akkor árnyalatbeli eltérés tapasztalható. Ez a változás, azonban értéknövelő, hiszen a tárca korára utal, ami egyben a bőr edzettségét is hitelesen tanúsítja.

A bőr pénztárca az elegancia hírnöke?

Igen, de bekategorizálni, beskatulyázni nem érdemes. A paletta sokszínűsége szó szerint és átvitt értelemben is igaz. Piros, sárga, barna, fekete - csak pár a leggyakrabban keresett árnyalatok közül. S a kivitel sokoldalúsága sem lehet kérdéses.

Szóval ha Te elsősorban a sportos életvitelre voksolsz, akkor sem kell lemondanod a bőr pénztárca kínálta jól látható előnyökről. A készlet tagjai közül könnyedén kiválaszthatod azt a modellt, ami minden elvárásodnak megfelel. Ugyanakkor kifejezetten elegáns, alkalmi darabok között is szemezgethetsz.

Hogy mi a lényeg? Az, hogy a bőr pénztárca hozzád és rólad szóljon, neked üzenjen, okozzon örömöt és számodra váljon ne csak esztétikus, hanem praktikus kiegészítővé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek