Starity

Ashley Tisdale szülés utáni testéről vallott

2021. június 08. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő őszintén írt arról, hogy nem minden ruhája passzol rá szülése óta.

hirdetés

Ashley Tisdale kendőzetlenül mesélt szülés utáni alkatáról, és arról, hogy önbizalomhiánnyal küzd. A színésznő idén adott életet első gyermekének, akinek születése óta még nem érzi magát tökéletes formában:

Nagyon sokat edzettem: túráztam, pilateseztem, szobabicikliztem - és mégsem érzem magam kényelmesen a testemben. Igen, elkezdtem beleférni néhány farmerba, de nem azokba a méretekbe, amikbe előtte. Mindenki azt mondja, hogy időbe telik - időbe telik egy babát kihordani és utána leadni a kilókat. És tudjátok mit? Ez az igazság.

Tisdale ezek után elmesélte, hogy amikor szintén anyuka barátnőinél járt és dicséretet kapott alakjára, akkor esett le neki, hogy rossz szemszögből nézi a dolgokat. 

(...) Ők azt gondolták, jól nézek ki, és én otthon mégis azon problémáztam a tükörbe nézve, hogy jobban is festhetnék. Ekkor jöttem rá, hogy nem hasonlíthatjuk össze egymással az alkatunkat.

- írta.

Mindenki más utat jár be, és fontos, hogy ne kommunikáljunk negatív gondolatokat a testünk felé. Olyanokat, mint a "nem vagy elég jó, kinézhetnél jobban is". És főleg abba kell hagyni az ilyesmit, amikor rájössz, hogy a tested épp most adott életet egy másik emberi lénynek.

- jelentette ki Ashley.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

baba alak test szülés
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek