Starity

Ez volt a hónap 10 legnézettebb sorozata az HBO GO-n

2021. június 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Magyarország egyik vezető streaming szolgáltatója, az HBO GO elárulta, melyik 10 volt a hónap legnézettebb sorozata.

hirdetés
Ez volt a hónap 10 legnézettebb sorozata az HBO GO-n
Fotó: HBO GO

Az HBO GO elárulta, melyik sorozatokat nézte Magyarország a májusi hónapban. Talán senkit nem lep meg, hogy melyik került a lista élére.

Nézzük is:

10. Agymenők

Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseiről fogalmuk sincs. Amikor váratlanul beköltözik Penny (Kaley Cuoco), az új szomszéd, a két jó barát élete gyökeres fordulatot vesz. Feltárul előttük a világ, annak minden "szépségével" és nehézségével. 

9. Legacies: A sötétség öröksége

Az elmúlt évtizedben a Vámpírnaplók és A sötétség kora című sorozatok ikonikus hősei meghódították a világot. Az új széria a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. Vajon a suliba járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok hőssé válnak, ahogy azt szeretnék, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek, amiknek születtek? 

8. Csernobil

Az HBO és a Sky minisorozata az emberiség történetének legsúlyosabb, ember által előidézett katasztrófáját, illetve az orosz tudósok Európa megmentéséért folytatott drámai küzdelemét dolgozza fel. 1986. április 26-án hatalmas robbanás rázta meg a Szovjetunió tagállamában, Ukrajnában működő csernobili atomerőművet. A radioaktív felhő beterítette Kelet-és Közép Európát, Skandináviát és egyes nyugat-európai országokat. A főbb szerepeket Jared Harris, Stellan Skarsgård és Emily Watson alakítja. 

7. Az ifjú Sheldon

Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 12 éves Sheldon Cooper megpróbáltatásait követi nyomon, ahogy megpróbál beilleszkedni a körülötte lévő világba, miközben a családja és a barátai próbálják kezelni az egyedi szellemi képességeit.

6. Trónok harca

A George R.R. Martin bestseller fantasy könyveiből készült Trónok harca, minden idők legnépszerűbb HBO-sorozatának nagyívű, küzdelmes története Westeros földjén játszódik, ahol a nyár és a tél tarthat évekig, ám a hatalomvágy örök.

5. Barátnő rendelésre

Christine joghallgató és egy ügyvédi iroda gyakornoka. A barátnője beajánlja a barátnőket szolgáltató céghez, ahol Chelsea álnéven merül az érzelmi és szexuális kapcsolatok világába. Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmje alapján.

4. The Nevers

Az HBO új drámasorozata a viktoriánus Londonban játszódik, és egy csapat különleges képességű hölgyről szól. Az „Érintetteknek" meg kell találniuk helyüket a merev viktoriánus társadalomban, és ehhez sokféle ellenféllel kell megküzdeniük.

3. Jóbarátok

A Jóbarátok méltán az egyik legnépszerűbb sorozat világszerte szellemes dialógusai, kifinomult és szerethető karakterei révén. Hat New York-i jóbarát életén keresztül pillanthatunk be a barátságok, a karrierépítés és a randizás rejtelmeibe.

2. Easttown-i rejtélyek

Az Easttowni rejtélyek Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét.

1. A szolgálólány meséje

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik, amely az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén jött létre. A környezeti katasztrófák által fenyegetett és zuhanó születési számokat mutató Gileádban torz fundamentalizmus uralkodik, amely militarizált formában tűzi zászlajára a "visszatérést a hagyományos értékekhez".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek