Starity

Szaniter - a mágikus szó

2021. június 14. 14:02   |   Szerző: Starity

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a szaniter csak a vízvezeték-szerelők által használt gyűjtőfogalom csaptelepekre, lefolyócsövekre és egyéb titokzatos kiegészítőkre. Pedig sokkal-sokkal több annál. Ha te is közéjük tartozol, akkor mindenképp olvass tovább! Ha már jártas vagy a témában, akkor is érdemes megfontolni azt, hogy mit mondanak a szakértők.

hirdetés
Szaniter - a mágikus szó

A fürdőszoba alfája

Minden fürdőszoba kialakításának a nulladik lépése a megfelelő csempe, járólap kiválasztása, melyet többnyire a lakók ízlésvilága határoz meg. Fontos, hogy kellemes, számunkra tetszetős színvilág legyen, hiszen sok időt töltünk naponta a fürdőszobánkban.

A SzaniterOnline.hu lehetővé teszi, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnöd! Ha már eldöntötted, milyen színeket, mintákat szeretnél a fürdőszobába, akkor segítségükkel könnyedén kiválaszthatod a hozzá illő szanitereket! A micsodákat?

A WC-csészéket, a mosdókat, a bidéket, a kézmosókat, a WC-ülőkéket, de a kádakat és a zuhanyfülkéket is. 

Ezeknek a megfelelően körültekintő kiválasztása rengeteg pénzt és bosszúságot megspórolhat neked.

Szeretsz gazdaságosan vásárolni?

Ki ne szeretné az építkezést vagy a felújítást minél olcsóbban megúszni? Természetes igény ez, hiszen senki nem szeretne többet fizetni, mint amennyit feltétlenül muszáj. Ugyanakkor a SzaniterOnline.hu szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy sokszor a drágább az olcsóbb!

Hogy lehet ez?

Bár rengeteg a felmerülő költség, mégis megéri a prémiumminőségű, tartós, megbízható márkák termékeit megvásárolni, mert rövid távon ugyan többe kerülnek, de hosszú távon visszahozzák az árukat.

Az ország egyik vezető szaniterkereskedőjeként épp ezért csak olyan márkákat forgalmaznak, amik itthon és/vagy külföldön már hosszú évek óta bizonyítottan magas minőséget képviselnek.

A fürdőszoba és a mellékhelyiségek kialakításakor mindenképpen vedd figyelembe, hogy milyen anyagú szanitereket választasz: jó minőségű alapanyagok esetén jóval kisebb az esély a törésre, karcolódásra és arra, hogy cserélni kelljen.

A fürdőszoba omegája

Persze attól, hogy a minőséget választod, nem kell feladnod a stílusodat sem. A gyártók maguk is arra törekednek, hogy minden ízlést kiszolgáljanak, így változatos vonalvezetéssel, színnel és formával várják az építkezőket, felújítókat.

Mindegy, hogy falra szerelhető vagy beépíthető verziót keresel, modern vagy klasszikus darabot, kerámiát vagy porcelánt, akrilt vagy zománcot, esetleg műanyagot, a felkészült szaniterkereskedésben nem maradsz hoppon.

Megálmodtad már a tökéletes fürdőszobát?

Bizonyára átlapoztál már rengeteg lakberendezési magazint, kutakodtál órák hosszat a világhálón, Facebook-csoportokban, esetleg már van külön táblád a Pinteresten, ahol féltve őrzöd az álmaid? Itt az ideje, hogy előrukkolj vele!

Ne rejtegesd tovább ötleteid, ne halogasd tovább az átalakítást, kezdj neki a megvalósításnak, hogy mihamarabb álmaid fürdőszobájában lazulhass!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek