Starity

Rachel McAdams háromszor utasította el Az ördög Pradát visel főszerepét

2021. június 15. 10:10   |   Szerző: Four

Habár a készítők először nagyon akarták Rachelt, végül Anne Hathaway lett a befutó.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy bár Anne Hathaway hatalmas sikert aratott Az ördög Pradát című filmjével - eleinte csak a kilencedik volt a készítők listáján

Most az is kiderült, kire gondoltak először a produkció kapcsán: Rachel McAdamst akarta mindenképpen a stúdió, mert egy tapasztaltabb, sikeres színésznőre akarták bízni a feladatot.

Háromszor is felajánlottuk Rachel McAdamsnek a szerepet. A stúdió eltökélte, hogy ő lesz, ő pedig eltökélte, hogy nem akarja elvállalni.

- mesélte David Frankel rendező. Ezek után többek között Scarlett Johansson, Kate Hudson, Kirsten Dunst és Natalie Portman neve is felmerült, ám az egyetlen, aki igazán nagyon akarta a szerepet, az Anne Hathaway volt. 

A színésznő állítólag több találkozót is megbeszélt a producerekkel, hogy meggyőzze őket, alkalmas a feladatra. 

Végül maga Meryl Streep döntötte el a kérdést: az akkoriban megjelent Brokeback Mountain – Túl a barátságon című filmben látta Anne-t, és megtetszett neki a színésznő alakítása.

Meryl nagyon meg akarta csinálni a filmet, és megkért rá, hadd találkozzon Annie-vel. Akkor jelent meg a Brokeback Mountain, és Annie-nek volt benne egy csodálatos, apróbb szerepe. Meryl megnézte azt a jelenetet a filmből, találkozott vele, aztán felhívta Tom Rothmant a Foxtól és azt mondta neki: "nagyszerű ez a lány, szerintem jól fogunk tudni együtt dolgozni."

- mesélte Frankel.

Így aztán Hathaway megkapta a szerepet, és majd' kíbújt a bőréből örömében.

Türelmesen vártam, hogy én jöjjek, és megkaptam a hívást. A világ legkönnyebb igenje volt. Emlékszem a pillanatra, amikor rájöttem, hogy enyém a szerep. Sikítozva futkároztam a lakásomban.

- mondta Anne.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek