Starity

Damu Roland megverte barátnőjét

2010. november 19. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színész fizikailag bántalmazta kedvesét, aki feljelentette őt a rendőrségen.

hirdetés
Damu Roland megverte barátnőjét

Damu Roland, a Jóban rosszban sztárja bajba keveredett. Volt barátnője azt állítja, hogy a 36 éves férfi kezet emelt rá; a színészt fizikai bántalmazás és nemi erőszak vádjával tartják előzetesben.

A rendőrség szerint Tímeát mentővel vitték a kórházba. Információk szerint a nő csak könnyebb sérülést szenvedett, nemi erőszakra utaló jeleket nem találtak.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indított eljárást. Roland november 18-án 20 órakor exkedvesével a budapesti lakására ment, ahol bántalmazta a lányt. A 28 éves nő ezt követően segítségért kiabált, mire a férfi megfenyegette.

A színész őrizetbe vételét követően hazugságvizsgálatot kért.

Eddig úgy tűnt, hogy a pár között minden jól ment; szerepeltek a TV2 Mr és Mrs – A Sztárpár-show-ban is, nyáron pedig az esküvőt tervezgették. A Blikk értesülései szerint a roma származású színész alkoholproblémával is küzd, mely hozzájárulhatott erőszakos viselkedéséhez.

Sajnos nem ez az első eset, hogy Roland hasonló ügybe keveredik, így a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, a továbbiakban nem kívánunk együttműködni a színésszel. Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél” – nyilatkozta a Blikknek Nagy Tamás, a Jóban rosszban producere.

A külföldi sztárvilágban sem ismeretlen ez a helyzet. Két éve Chris Brown bántalmazta kedvesét, Rihannát. A rappert végül közmunkára ítélték, és nem mehet az énekesnő közelébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek