Starity

Vin Diesel szexibb DJ Pauly D-nél

2010. november 19. 20:08   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin indított egy szavazást a Facebookon, hogy ki is a legszexibb pasi az említett közösségi oldalon – ezt pedig nem más, mint Vin Diesel nyerte meg.

hirdetés
Vin Diesel szexibb DJ Pauly D-nél

Sokan meglepődtek ezen, ugyanis a legtöbben azt gondolták, hogy a nyertes a Jersey Shore-ból megismert DJ Pauly D lesz. Ő maga még az embereket is buzdította a közösségi portálon, hogy szavazzanak rá, de úgy látszik, hogy nem szavaztak mégsem elegen, mert a 43 éves színész elhappolta előle a címet.

Vin Diesel a szavazatok több mint felét – 56 százalékát – kapta meg, amiben nagyrészt a 18 millió ismerőse segített. Pauly D még nem kommentelte az eseményeket, de minden bizonnyal le lehet törve. Viszont semmi oka az aggodalomra, hiszen ezzel is nagyon sok embert mozgatott meg. Erre bizonyíték az is, hogy a minap meglátogatta régi barátnőjét, és amikor rajongói észrevették a valóságshow-sztárt, azonnal megrohamozták.

Az összesített „legszexibb élő férfi 2010”-ben Ryan Raynolds lett az aranyérmes, de helyet kapott a legjobb 10-ben Kellan Lutz, Jon Bon Jovi és Robert Downey Jr is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek