Starity

Az öt kedvenc ékszerünk 2021-ben

2021. június 15. 11:11   |   Szerző: Starity

Karkötő vagy nyaklánc? Mit viseljünk, melyek a kedvenc kiegészítőink? Nehéz dönteni? Kiemeltünk 5, idén különösen trendi ékszert, amelyek nem hiányozhatnak a nyári kiegészítők közül. Ez a cikk segíteni fog a választásban.

hirdetés
Az öt kedvenc ékszerünk 2021-ben

Nyaklánc, óriási medállal

Az idei évben hódítanak a nyakláncok. Ezen a téren nem kell visszafognunk magunkat. 2021 jelszava egyértelműen: minél feltűnőbb, annál jobb. Ez igaz a nyakláncokra is, különösen divatosnak számítanak a hatalmas medálok. 

Lehet szó hip-hop stílusú nyakláncról, melyen óriási, köves medál lóg. De azoknak, akik a nőiesebb darabokat szeretik, nagyszerű megoldás lehet a vintage stílusú medállal ellátott, arany színű bizsu. Hiszen egy feltűnő nyaklánccal bármilyen ruhaszettet fel tudunk dobni.

Mindegy, milyen stílusú, színű vagy hangulatú kiegészítőről van szó. A medál legyen nagy, lehetőleg sok strasszal, mert idén a mértéktelenség a mérték.

Bokalánc, sok-sok függővel

Az idei nyárra visszatér sokak kedvenc darabja, a bokalánc. Hogy miért szeretjük? Mert bármilyen egyszerű nyári szettet fel tud dobni visszafogott és kecses jelenlétével. Habár az idei évben ez a visszafogottság nem kifejezetten jellemző az ékszerdivatra. Bokaláncból is a bohém, többsoros, sokfüggős változatok számítanak a legtrendibbnek.

Felvehetjük bokáig érő, nőies lenge nyári ruhával, de egy forrónadrághoz is jól mutat. Érdemes olyan cipőt vagy szandált venni, amely bokavágása hangsúlyosabbá teszi az ékszert. 

A lényeg, hogy legyen minél több függő a bokaláncon: napocska, hold, virágok vagy lepkék, bármi, ami közel áll a stílusunkhoz.

Férfiaknak: karkötő

A férfiaknál idén egyértelműen a karkötő lesz a kedvenc darabunk. A férfikarkötő az egyik legvitatottabb férfi kiegészítő, pedig nagyon jól tud mutatni, méltó és elegáns kiegészítője lehet bármilyen szettnek.

Például nagyon jól mutatnak egy elegáns óra mellett a csuklón. Egy visszafogott, például bőrből font vagy vékony láncból készült, elegáns karkötő nagyon szépen ki tudja hangsúlyozni a csuklón lévő karórát.

Köves gyűrű minden mennyiségben

Az apró kövekkel kirakott ékszerek nagyon divatosnak számítanak idén. Bármilyen méretű, stílusú gyűrűről is van szó, minél több rajta a kristály, annál trendibb. Választhatunk szitakötő vagy hold formát, kövekből kirakva, de az is megfelelő, ha csak körbe van rakva a gyűrű kövecskékkel.

Ezek persze lehetnek apró virágok, formázhatnak láncszemeket, a lényeg a sok-sok kő. A kövek lehetnek különböző színűek is. Minél feltűnőbb és bohémebb a karika, annál jobb!

Többsoros nyaklánc az év legnagyobb slágere

Mivel ebben az évben nem szeretjük a visszafogott ékszereket, ezért a nyaklánc, ha nem medálos, akkor mindenképpen többsoros legyen.

Apró díszecskékkel, kövecskékkel is jól mutat egy-egy sor. A lényeg, hogy minél több a nyaklánc, annál mutatósabb és divatosabb lesz a szettünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek