Starity

Még nincs vége: újra kell venni néhány Batman jelenetet

2021. június 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

Az ipar egyik nagy kaméleonja, Robert Pattinson lesz Batman az új filmben. Hamarosan pedig mi is láthatjuk a végeredményt.

hirdetés

Megírtuk, hogy Robert Pattinson lesz az új Batman, amelyet a közönség vegyes érzésekkel fogadott. Azonban az első előzetes szinte mindenkit megnyert magának, így fokozott izgalommal várjuk, hogy milyen lesz a végeredményt.

Legutóbb arról írtunk, hogy Matt Reeves, aki a rendező volt, elsők között számolt be arról, hogy végeztek a munkálatokkal, így valószínűleg semmi nem akadályozza meg a DC-t, hogy 2022. március 4-én láthassuk a végeredményt.

Azonban a Daily Record arról értesült, hogy a stáb visszatért Glasgow-ba, hogy az utolsó jelenetek felvegyék. Az oldal szerint Robert Pattinson és Colin Farrell ott lesznek a forgatásokon.

Nagy hype-ja volt a filmnek Skóciában, amikor a stáb ott járt februárban. Július közepén ismét visszatérnek, bár ez nem volt betervezve. Néhány jelenetet újra kell venni. Leginkább az akciójelenetekről van szó. (...) Körülbelül egy hetet lesznek ott, majd visszatérnek New Yorkba egy további két hét munkára. Július végén szerintem meglesznek

– magyarázta a forrás.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek