Starity

Miley: „Minden nőnek tanulni kéne önvédelmet”

2010. november 20. 11:11   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus intenzív kiképzést kapott, hogy felkészült legyen új filmszerepéhez – a tinisztárt ugyanis legközelebb a So Undercover című filmben láthatjuk FBI-ügynökként.

hirdetés
Miley: „Minden nőnek tanulni kéne önvédelmet”

A színész-énekesnő elárulta az MTV-nek, hogy nagyon szigorúan kellett edzenie, és ez rengeteg alkalmazkodást kívánt tőle – ám így biztos sikerrel tudja alakítani a fiatal FBI-nyomozónőt.

„Már mindenféle gyakorlaton túl vagyok. Megtanultam harcolni, boxolni, de többnyire utcai harcot, hogy ha valaki hátulról támad rám, meg tudjam védeni magam. Van egy saját edzőm. Tele vagyok zúzódásokkal, mert zsákot kell rugdosnom. Ja, és fegyverhasználatot is tanultam, ami azért elég ijesztő volt” – mesélte Miley.

Ám nem ment minden simán… „Az első időszakban sírtam, és azt mondogattam, hogy én ezt nem tudom megcsinálni, de egy idő után megszoktam, és egyszerűen őrületes, hogy miket csináltam. Nagyon klassz.”

Ez a tapasztalat csak megerősítette abban a fiatal színésznőt, hogy meg kell tanulnia az önvédelmet.

„Meg akarom tanulni, hogyan védhetem meg magam. Minden nőnek tanulnia kéne egy kis önvédelmet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek