Starity

Hotel Transylvania 4: itt van a legújabb előzetes

2021. július 13. 10:10   |   Szerző: magicalwomen19

Alig egy hónapja érkezett meg a Hotel Transylvania negyedik részének első előzetese, de már a második trailerjét nézhetjük meg a Transformania alcímet viselő animációs alkotásnak.

hirdetés

Megérkezett a népszerű rajzfilm, a Hotel Transylvania negyedik részének második előzetese, amelyből jó pár izgalmas dolgot kimazsolázhatunk.

A Sony animációs stúdió ígérete szerint egyben a széria utolsó mozifilmje lesz. Ugyanebben a hónapban a Sony megerősítette, hogy Adam Sandler nem tér vissza Drakula hangjaként. Drakula gróf hangja Brian Hull lesz. Selena Gomez azonban marad.

Az InterCom a következőkről számolt be:

HOTEL TRANSYLVANIA - TRANSZFORMÁNIA - Augusztus 5-től a mozikban!

Hogy elrepül 125 év!

A Hotel, ahol a szörnyek lazulnak olyan, mint új korában, de tulajdonosa, Drakula, úgy érzi, ráfér a pihenés. Azt tervezi, visszavonul, és a lányára Mavisre meg vejére, Johnnyra bízza az üzletet. De a búcsúbulin hátborzongató malőr történik. Felbukkan Van Helsing, a rémségek réme, és felajánlja Johnnynak, hogy kezeli a beilleszkedési problémáit: szörnyifikációs sugárral belőle is természetfölötti lényt farag. A kezelés fél siker: a fiúból tényleg szörny lesz, de a szörnyekből viszont ember. Eddig tőlük félt mindenki a világon, most ők rettegnek a világtól. Drakula, aki már egy egyszerű, fekete köpönyeges bácsi és Johnny, aki egy kajla sárkányszerűség, együtt indul Dél-Amerikába, hogy megkeressék gyógyulásuk ellenszerét. Nyomukban a régi banda, Frankenstein, Múmia, Láthatatlan Ember, Farkasember… akik szintén inkább a halhatatlan borzalmakat választanák a borzasztó halandók helyett. De Dél-Amerikában semmi sem úgy történik, mint tervezték: a káosz garantált! A korábbi Hotel Transylvania filmek filmtörténetet írtak: az elragadó szörnycsaládról szóló mozik már majd másfél milliárd dollár bevételt hoztak világszerte – és a régi alkotógárda ezúttal is friss, pörgős és nagyon szellemes kalandot talált ki halhatatlan hőseinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek