Starity

Fel a szívekkel – Ákos koncert és sok más program is a Plázson

2021. július 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Még mindig foci lázban ég a siófoki Plázs, de emellett már hét közben beindul a tánc a szerdai ingyenes Hab- illetve csütörtöki Señorita Latin Partyn.

hirdetés
Fel a szívekkel – Ákos koncert és sok más program is a Plázson
Fotó: Ákos/Facebook

Hétvégén ismét a kedvenc partysorozatokkal várnak mindenkit a Balaton legmenőbb beach-ére, szombaton Ákos koncertezik a „Balaton nagyszínpadán”, vasárnap pedig folytatódik a Miss Plázs választás, ezúttal július szépét keresik. 

Az egész ország foci Eb lázban ég, a Plázson azonban a balatoni csobbanás után lehet szurkolni a hatalmas, 12 négyzetméteres kivetítő előtt. A kényelmes szurkolói zónában természetesen a jó hangulat mellett a hideg italok is adottak, így gondtalanul drukkolhatsz a kedvenc csapatodnak nyaralás közben is. 

Szerdától esténként ismét ingyenes Habpartyval várnak kicsiket és nagyokat a Music teraszon, míg csütörtökön forró latin zenékkel mozgatják meg a csípőket ugyanott a Señorita Latin Partyn. 

Pénteken menetrendszerűen érkezik Metzker Viktória az Arénába, ahol ezúttal T. Danny lesz a vendége, míg a Music Teraszon ismét izzítják a „habágyúkat”. 

Szombaton a Burn on the Beach keretében ezúttal Willcox-ot köszönthetjük a parton, ahol már délután 1-től a legjobb zenék szólnak. Este a csillagok alatt az ország egyik legnépszerűbb pop-rock ikonja, Ákos lép fel. A Fel a szívekkel turné legutóbbi szerzeményéről kapta a nevét, melyben már egy biztatóbb, reményekkel teli, szebb jövőről énekel. 

Reméljük a koncert után is marad erő a táncra, ugyanis utána érkezik a Rakonczai Piano estek harmadik felvonása, ahol legkedveltebb slágerekkel rophatjuk át magunkat a reggelbe Rakonczai Imre segítségével. Mindeközben a Wannabe Beach is beizzítja az időgépet, hogy elrepítsen a ’90-es és 2000-es évek tarka univerzumába, míg a Supernova Techno csapata David Temessivel készül egy izgalmas, háromórás exkluzív, pulzáló szettel.

Vasárnapi levezetésként pedig ismét együtt izgulhatunk az EB döntőn az óriás kivetítő előtt, de ezen a napon választják meg július szépét is a Miss Plázs fit & beauty versenyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek