Starity

A Sabaton látványos turnéval tér vissza Budapestre!

2021. július 11. 18:06   |   Szerző: Glamster

A SABATON 2022. március 13-án a Budapest Arénában lép fel a mongol folk metal kuriózum, a THE HU, és a finn LORDI szörnyeivel együtt.

hirdetés
A Sabaton látványos turnéval tér vissza Budapestre!

A  SABATON 2022 tavaszán újra háborús övezetté változtatja Európát, fegyverek és bombák helyett azonban sokkal kellemesebb hangélmény vár ránk egy olyan lélegzetelállító előadáson, ahol a színpadon megelevenednek az általuk megénekelt történelmi események. A 26 várost, 17 országot felölelő "The Tour To End All Tours" keretében egy hadosztályt hazánkba is vezérel Joakim Brodén, 2022. március 13-án vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lépnek fel a mongol folk metalos kuriózum, a THE HU, és a finn LORDI szörnyeivel együtt.

Akik korán lecsapnak az első jegyekre, azokra ráadás ajándék is vár: mindenki, aki július 9-én 17:00 óráig vált jegyet a "The Tour To End All Tours" bármelyik állomására, hozzáférést kap az aznapi Exitfest-es headliner Sabaton koncert live streamjéhez, teljesen ingyen. Ne feledjétek, ez lesz másfél év után az első Sabaton koncert, remek alkalom felkészülni az igazi, személyes visszatérésre!

A SABATON kétségkívül az egyik legfontosabb ma a modern heavy/power metal zenekarok között, magabiztos gyorsasággal emelkedtek fel a legnagyobbak közé. Legutolsó nagylemezük, a "The Great War" 11 országban remekelt a slágerlisták első 10 helyezettje között, Svájcban, Németországban és Svédországban ráadásul az első helyen.

A SABATON a bezártság okozta időszakot kemény munkával töltötte, aminek eredménye egy ez a grandiózus turné; illetve egy új nagylemez is született, amiről február óta folyamatosan érkeznek a dalok.

Jegyek július 5-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek