Starity

Digitális technológia a sportfogadásban

2021. július 13. 13:01   |   

Magyarországon 2013 óta legális az online sportfogadás. Ma már egyszerűen, gyorsan, és kényelmesen fogadhatunk, a digitális applikációk segítségünkre vannak.

hirdetés
Digitális technológia a sportfogadásban

Sportfogadás online ma már egy teljesen normális, megszokott módja a szurkolók körében a játéknak, a fogadásnak és persze a nyeremény lehetőségének is. Amióta a mobil alapú fogadás népszerűvé vált az online sportfogadás és szerencsejáték világába, egyre csak nő az alkalmazók (és az alkalmazások) száma. Ez annak köszönhető, hogy a mai okostelefonok már sokkal fejlettebbek, mint tíz éve. Mindezzel együtt a fogadóirodák egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a mobil platformra, és nem kevés pénzt, illetve energiát fektetnek az egyre jobb és jobb sportfogadási alkalmazások kifejlesztésbe. Milyen előnyei vannak az online sportfogadásnak Magyarországon:

  • Különféle fogadási piacokhoz való hozzáférés

  • A tétek bárhonnan, bármikor lebonyolíthatók

  • A gyors internetkapcsolat biztosítja a zökkenőmentes fogadásokat

  • Több fogadás-típus is elérhető, ami még jobb fogadási élményt biztosít

  • A hét minden napján 24 órában hozzáférhető fogadási platform

  • Online mobil ki és befizetés

  • Fogadási tippekhez való gyors és egyszerű hozzáférés

  • Élő fogadás lehetősége

A legjobb fogadás-alkalmazások közös jellemzője az egyszerű használhatóság, és az optimális kialakítás. Az ilyen típusú applikációknál fontos, hogy akár még egy középkategóriás okostelefonon is gyorsan, problémamentesen tudjunk fogadásokat megtenni (ez főként az élő fogadások esetében lényeges), valamint a többi funkció - például a pénzbefizetés, felhasználói adatok módosítása, vagy ügyfélszolgálati kapcsolattartás - is könnyen intézhető legyen. Emiatt minden sportfogadási applikáció menürendszere az asztali gépes weboldalakhoz képest eltérő, rendszerint bal oldali menü-rendszerrel vannak ellátva, és az esetükben maximálisan optimalizált a képernyő helykihasználása. Így csak néhány érintésre van szükség a képernyőn ahhoz, hogy megtegyünk egy fogadást, átnézzük az éppen folyamatban lévő promóciókat, vagy mondjuk, megtekintsük az aktuális sporthíreket a blog szekcióban.

A fogadási alkalmazások speciális funkciói:

  • Touch ID-s login funkció - amelynek segítségével az ujjlenyomatodat használva tudsz pillanatok alatt belépni az aplikációba anélkül, hogy be kéne pötyögnöd a felhasználói nevedet és a jelszavadat

  • “Push üzenet” funkció - bármely számodra fontos dologról értesülhetsz általuk ami az online fogadás során felmerülhet

  • Alkalmazásikon-jelvények - az adott applikáció ikonján tűnnek fel olyankor, amikor valamilyen fontos értesítésed érkezik (pl. egy rendszeren belüli értesítés egy adott bónusz aktiválásáról)

  • Fogadás-készítő funkció  - személyre szabott fogadásokat állíthatsz be

  • Élő chat szolgáltatás  - az ügyfélszolgálat könnyű és gyors elérése

Aladar Kollar sportfogadási szakértő szerint érdemes több sportfogadás app használatát megvizsgálni, hiszen mindegyik applikáció másban erős. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra ideálisat tudnunk kell, hogy mi az amit szeretünk, és mi az amit nem szeretünk az egyes alkalmazásokban. Ezek a funkciók használat során mutatják meg igazán magukat. Az elmúlt tíz év bőven elegendő volt arra, hogy az online sportfogadási üzletág hatalmasat fejlődjön. Ma már fogadás mobilon app tucatjai állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy otthonunk kényelmében segítség játékunkat, fogadásainkat. Legtöbbjük nemzetközi, de hazai appok is nagy népszerűségnek örvendenek. Lássuk a legjobb online sportfogadás applikáció listát, amelyek mobiltelefonokról könnyen elérhetők:

  • 22Bet

  • BET365

  • BWIN

  • UNIBET

  • LVBET

Gyors digitális fejlődés

A digitális fejlődés az online sportfogadások világában is bombaként robban. A korábbi hagyományos fogadással rendelkező boltok számához képest az online fogadási oldalak száma gyorsan növekedett az elmúlt évtizedben, és a számuk egyre csak nő. 

A technológiához való könnyű hozzáférés és a weboldal létrehozásának egyszerűsége miatt ezeken fogadási oldalak létrehozásának szinte nincs határa. Valójában sok weboldal még további szolgáltatásokat is kínál, például egy bónusz fogadóirodát, ahol ingyenes bónuszokat nyerhetsz a következő játékok fordulóihoz.

A technológia fejlődése automatikusan magával hozat a mobil platformokra való váltást. A mobiltelefon internethasználata az utóbbi években rohamosan növekedett. A statisztikák azt mutatják, hogy világszerte több mint 4 milliárd mobil felhasználó van, és ezek a felhasználók teszik ki a globális internetes forgalom több mint felét. Ezek hatalmas számok, amelyek az előrejelzések szerint az elkövetkező években még tovább nőnek majd. A mobiltelefonon minden olyan művelet végrehajtható, ami korábban az asztali számítógépeknél volt elérhető.

Sőt, a felhasználói platform egyszerűsödött, hiszen kisebb a felhasználói felület, több információt kell feldogoznunk kisebb helyen, így a szolgaáltatásoknak egyszerűsödnie kell. Ez általában igaz az applikációknál, és az évek alatt az online sportfogadási applikációknál is egyre erősebben jelentkeztek ezek a tendenciák. 

Az online fogadásban az a legjobb, hogy az egész világon bárhol fogadhatunk élő sportágakban. Ha manapság online csatlakozol egy fogadási oldalhoz, vagy használni kezdesz egy fogadási applikációt, számos webhelyen/appon élő fogadásokat is tehetsz. A legnépszerűbb sportágak, ahol élő fogadásokat köthetsz például a kosárlabda, a futball, a tenisz, a froma-1, de az íjászat, a darts is népszerű. 

A jövő már itt van a jelenben

Az élő fogadás csak azért lehetséges, mert a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy digitális eszközökkel azonnal hozzáférjünk az információkhoz. A technológiát olyan fejlett algoritmusok létrehozására is felhasználták, amelyeket ezek a sportfogadási helyek a sportesemények fogadási esélyeinek kiszámításához használnak. 

Ahogy a digitális technológia fejlődik, úgy alakul át sebesen sportfogadási iparág, ma már virtuális fogadásra is lehetőség van. Ez izgalmassá teszi a fogadási játékot azoknak a versenyzőknek, akik szeretik a pörgős és interaktív játékokat. Az algoritmusok használatával a felhasználók fogadhatnak a játékokra, mivel ez mindig izgalmas az állandóan változó esélyek miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek