Starity

Hatalmas az érdeklődés az Ez az a nap!-ra

2021. július 15. 10:10   |   Szerző: Glamster

Caramel is fellép a budapesti programon, amire előzetesen is hatalmas az érdeklődés.

hirdetés
Hatalmas az érdeklődés az Ez az a nap!-ra
Fotó: presspresso

Tavaly többek mellett Caramel és Mező Misi is élőben jelentkezett be a Puskás Aréna első koncertjén, amit – a pandémia okán - online követhetett a nagyközönség, míg több Grammy- díjas nemzetközi előadó kifejezetten erre a rendezvényre készített zenés videót küldött a szervezőknek.

Az Ez az a nap! rendezvény ezzel történelmet írt a Puskás Aréna rövid fennállása óta: az öt órás online koncertet többszázezren követték itthonról és szerte a világból.

Tavaly még úgy terveztük, hogy 2021-ben sikerül megtartani az Ez az a nap! 20. éves jubileumi nagy összejövetelét élőben is, azonban az elhúzódó járvány miatt idén sem sikerült a Puskás Arénába meghívni a több országból várt közönséget és a nemzetközi és hazai előadók sorát

– meséli László Viktor alapító-főszervező.

A szervezők a monstre rendezvényről azért nem mondtak le, reményeik szerint 2022-ben sikerül megtölteniük a Puskás Arénát.

Idén azonban mindenképpen élőben szerettünk volna találkozni a közönségünkkel

– folytatja a főszervező.

A lehetőségeket és az aktuális szabályozásokat figyelembe véve úgy döntöttek, hogy az idei évre meghirdetett időpontban – 2021. július 24- én – egy különleges alkalmat szerveznek.

A szabadtéri eseményre a budai vár oldalában található Várkert Bazárban kerül sor.

Az előzetes regisztráció alapján azonban a Várkert is szűkösnek bizonyul, ezért megnyitjuk a Neoreneszánsz kertet is, ahol kivetítőn követheti a közönség Caramel, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László és a Karneol koncertjét

– tette hozzá a főszervező.

A rendezvényre a hatályos magyar törvények alapján védettségi vagy oltási igazolvánnyal lehet belépni. A Neoreneszánsz kertbe igazolvány nélkül is be lehet jönni. A vendégeket már 16.30-tól várják és a programok 18 órakor kezdődnek. A rendezvényt a szervezők élőben közvetítik az Ez az a nap! YouTube csatornáján és Facebook oldalán.

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek