Starity

Már forgatják a Lemonade Mouthot

2010. november 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bridgit Mendler és Naomi Scott a Lemonade Mouth című film forgatásán ismerkedett össze, azóta is elválaszthatatlan barátnők. Bridgit egyszerűen jellemezte kapcsolatukat: szerinte olyanok, mint két testvér.

hirdetés
Már forgatják a Lemonade Mouthot

A Lemonade Mouthban, a Disney Channel legújabb eredeti filmjében több ismert színésznő is szerepet kapott – köztük Bridgit Mendler –, illetve kevésbé híresek is, mint Naomi Scott.

A hírnévtől függetlenül a két lány a forgatáson nagyon összebarátkozott. „Naomi mintha a testvérem lenne” – mesélte lelkesen a Sok sikert, Charlie sztárja, Bridgit. Ha idejük engedi, sokszor mennek együtt szórakozni,  vásárolni, vagy éppen egy kávézóba.

A kamerák előtt is barátokat fognak játszani, mivel a filmben lesz egy zenekaruk.  Brid Olivia szerepében énekesnő lesz, Naomi pedig Mo-t fogja alakítani, aki a banda basszusgitárosa lesz. További szereplők Tisha Campbell-Martin, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Christopher McDonald.

2011-ben lesz a premier az amerikai Disney Channelen. A hazairól egyelőre nincsenek hírek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek