Starity

Ezért jobb választás Devi számára Paxton, mint Ben

2021. július 18. 19:07   |   Szerző: Glamster

Kijött az Én még sosem... második évada: a rajongókat megosztja a Team Ben vagy Team Paxton kérdés?

hirdetés
Ezért jobb választás Devi számára Paxton, mint Ben
Fotó: Netflix

Az Én még sosem... (Never Have I Ever...) című show az új generáció Kínos.-a (Awkward). A sztori nagyon hasonló, csak ebben természetesen, a korszaknak megfelelően, több a diverzitás és az egyenlőségre is nagyobb hangsúlyt fektetnek.

A sorozatban egy indiai 15 éves lány, Devi, minden napjait ismerhetjük meg, és már az elején egyértelmű, hogy könnyedén keveri magát kínos helyzetekbe. Gyakorlatilag ő Jenna Hamilton reinkarnációja. Odáig van a suli népszerű diákjáért, Paxton Hall-Yoshidáért, aki a történet Matty McKibbenjévé nőtte ki magát. A harmadik fél itt pedig Ben lett, aki a kedves srácot alakítja (pont, mint Jake Rosati), ám itt a Kínossal ellentétben egy ellenségből szeretők szálat figyelhettünk meg.

Az Én még sosem... ráadásul tökéletesen mutatja be a mentális egészség fontosságát, és komoly traumákat boncolgat. Deviben talán minden átlagos gimnazista vagy éppen felnőtt ex-gimnazista felfedezheti magát. Rosszul dönt, hibázik, néha önző, nem látja a fától az erdőt, de a szíve a helyén van.

Netflix / Tumblr

A sorozatban tehát van két választás, Paxton vagy Ben, ám, ahogyan Devi terapeutája is kiemelte az első felvonásban: a lány még nem volt azon a szinten, hogy valaki barátnője legyen.

A második évadban viszont nemcsak Paxton, hanem Devi is komoly fejlődésen megy keresztül, és a show vége felé először beszél a bénulásáról is, amelyet édesapja halála után tapasztalt. Ben, Paxtonnal ellentétben, a második évadban stagnált, mint karakter.

Nézzük, Paxton miért is a jobb választás Devi számára, komolytalan és komolyabb indokokat felsorolva:

1. Devi miatta állt újra talpra

Meglátta Paxtont egy bevásárlóközpont parkolójában, és elfelejtette, hogy nem tud járni. Mi ez, ha nem csoda és jel egyben?!

Netflix / Tumblr

2. Devi egyértelműen dühkezelési problémákkal küzd, ezért számára egy kiegyensúlyozottabb partner a megfelelő

Igen, Ben motiválja őt, hogy jobban teljesítsen, és mindketten jól tanulnak, ám Devi sosem tudott mellette békére lelni. A kapcsolatukban is előbb-utóbb előjött volna a versenyszellem, ami eddig is meghatárózó védjegyük volt.

Netflix / Tumblr

Spoiler: A második évad utolsó részében, amikor Devi kiakad a DJ-re a rész utolsó pár percében, Paxton fél szóval lenyugtatja. Sokan emellett elmentek, pedig ez fontos pontja volt annak, hogy Paxton jobban tudja kezelni Devi hangulatváltozásait.

Szerinted őrült vagyok?

– kérdezte Devi.

Igen. De jó értelemben

– válaszolta Paxton (1. évad)

3. Ben csak nézett, míg Paxton cselekedett

Ha egy prérifarkas támadásról volt szó, ha éppen medencébe esésről: Ben csak nézte, ahogyan Devi megalázza magát, míg Paxton kihúzta a csávából.

@stefanxstilinski

Never have I ever#paxtonhallyoshida #devivishwakumar #foryoupage #foryouoage #foryoupageofficial #foryour #foryourpage #foru #foryou #foryoupage

original sound - Vixtor Torres

4. Nemcsak Deviből, de Paxtonból is jobb ember lett

Jó hatással vannak egymásra: a második évad megmutatta, hogy nemcsak Devi fejlődött, hanem Paxton is változott... Devi miatt! Jobban teljesít a suliban, kevesebbet bulizik, majd a végén felvállalta az első kapcsolatát is a nyilvánosság előtt, pedig tudta, mit fognak gondolni róla.

Netflix / Tumblr

5. Devi jelszava paxton69 mindenhol

Ez nem szorul magyarázatra, ez az ötödik érv.

Netflix / Tumblr

6. Ben csak azután mutatott érdeklődést Devi irányába, ha kifogyott a lehetőségekből

Első évadban akkor lépett, amikor rájött, hogy az akkori barátnője csak kihasználja, míg a második évadban, akkor bánta meg a döntését, hogy Aneesát választotta, amikor arra jutott, hogy nem elég okos. Paxtonnál pedig lett volna más lehetőség, neki mégis Devi kellett.

Netflix / Tumblr

7. Paxton órákat várt Devire, hogy bocsánatot kérjen

Az évad rögtön azzal kezdődött, hogy órákat ült a kocsijában, hogy személyesen tisztázza, mennyire sajnálja a viselkedését.

Netflix / Tumblr

8. Amikor a két fiú kellett választania, Paxton után futott Devi

Ilyen reakciót nem lehet megjátszani. Paxton az igazi Devi számára!

Netflix / Tumblr

9. Paxton beszökött Devihez

Ráadásul elviselte, hogy Devi anyja két lábon járó HPV-nek nevezte, majd butának, és még így is volt bátorsága, hogy bemásszon Devi ablakán és a show legjobb jelenetét produkálja. Team Paxton!

Netflix / Tumblr

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek