Starity

Adósságrendezés már akár fedezet nélkül is!

2021. július 19. 16:04   |   

Amikor rossz hitelben ragadunk, akkor elgondolkozhatunk egy adósságrendezésen, mely immár fedezet nélkül is elérhető. Egy rossz hitel, egy magas törlesztőrészlet, egy rosszul megválasztott futamidő mind-mind pokollá teheti az életünket.

hirdetés
Adósságrendezés már akár fedezet nélkül is!

Épp ezért olyan jó, hogy van megoldás minderre adósságrendezés címén. Erről lesz most szó, érdemes hát végigolvasni a bejegyzést.

Miért is lehet szükségünk adósságrendezésre?

Sokan futnak bele abba a hibába, hogy megfelelő pénzügyi tudás nélkül vágnak bele első hitelfelvételükbe. Persze foghatnánk ezt az oktatási rendszerünkre, mert érettségiig igazából nem sok szó esik a kölcsönökről. De jobb, ha ezt nem tesszük, ugyanis épp úgy mi is ludasok vagyunk ebben, sőt véleményem szerint még jobban is. Ugyanis, ha sokan nem lennének olyan lusták utánanézni, hogy mi fán terem egy hitel, nem esnének ekkora hibába.

De ha már gondban vagyunk, akkor legalább érzékeljük, és jöjjünk rá, hogy van megoldás is. Ha túl nehezen sajtoljuk ki minden hónapban a hiteltörlesztésre valót, az már egy intő jel. Ha megcsúszunk a törlesztéssel, akkor az pedig egy egyértelmű felkiáltás, hogy gondban vagyunk.

Eljuthattunk ide úgy, hogy túl nagy összeget vettünk fel. Vagy úgy, hogy túl rövidre kértük a törlesztési időt, mert szerettünk volna rajta mielőbb túl lenni. De akár az is lehet, hogy változtak az életkörülményeink, pl. csökkent a fizetésünk. Bármelyikről is legyen szó, van megoldás a problémánkra!

Adósságrendezés fedezet nélkül

Ma már akár fedezet nélkül is van lehetőségünk adósságrendezésre. Ez persze azt jelenti, hogy egy újabb hitelt kell felvegyünk, de épp azért tesszük ezt, hogy kiváltsuk a régit. És a lényeg is ez. Megszüntetjük a régi, számunkra rossz feltételeket biztosító hitelt egy új, jobb feltételeket nyújtó kölcsönnel.

Hosszabb futamidővel pl. ugyanannak az összegnek a visszafizetése havonta kisebb terhet fog jelenteni számunkra. Ezzel pedig megszüntethetjük a folyamatos anyagi gondjainkat. Több marad minden hónapban a zsebünkben, vagy egyáltalán marad. És nem kell attól sem tartanunk, hogy megcsúszunk a törlesztőrészletekkel. Keresd meg a fedezet nélküli adósságrendező kölcsönök közül a legjobb ajánlatokat az expresszkolcson.hu-n, és váltsd ki a hiteled egy kedvezőbbre!

Adósságrendezés fedezettel

Korábban csak arra volt lehetőség, hogy úgy végezzünk adósságrendezést, ha van fedezetünk. Ugyanis csak jelzálogalapú kölcsönökkel volt a hitelkiváltás megoldható. Persze ez ma is opció, sőt a legtöbb esetben még jobb feltételeket is biztosít, mint egy személyi kölcsön.

Azonban nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy körülményesebb, és szükségünk van egy terhelhető ingatlanra. Márpedig azzal nem rendelkezik mindenki, sőt. Ha pedig nincs, akkor nincs is jelzáloghitel, nem tudod megigényelni. És akkor még ott van a kb. 1-2 hónapos procedúra is, ami az igényléssel jár. Nem a leggyorsabb megoldás, az biztos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek