Starity

Saját farm? A Sims 4-ben már ez is lehetséges

2021. július 22. 10:10   |   Szerző: Glamster

Július 22-én újabb Sims 4 kiegészítő jelent meg: ezúttal a farm és a vidéki élet szerelmeseinek kedvezett az EA.

hirdetés
Saját farm? A Sims 4-ben már ez is lehetséges
Fotó: EA

2021. július 22-én megjelent a Sims 4 várva-várt kiegészítője, a Cottage Living. Magyarországon körülbelül 12 ezer forint az ára.

Élvezd a The Sims 4 Cottage Living kiegészítő csomag festői báját az állatbarátokkal, a kerttől az asztalig terjedő ételekkel és a szoros közösséggel. Otthon főzz a családdal együtt a legfrissebb alapanyagokból. Fedezd fel az erdőt, hogy összebarátkozz az erdei lényekkel, vagy keress élelmet, vagy menj a városba, hogy találkozz a helyiekkel. Akár egy tehenet ölelgetnek a Simek, akár a csirkékkel barátkoznak (vagy ellenségeskednek), akár a legnagyobb zöldségeket termesztik, a vidék bővelkedik új élményekben és a körülöttük lévő világgal való kapcsolatteremtés módjaiban.

ÁLLATOKAT NEVELHETSZ VAGY BARÁTKOZHATSZ VELÜK

A házi tehén friss (ízesített!) tejet biztosít mindenkinek, míg a csirkék tojást tojnak a ketrecben. Gyűjtsetek lámagyapjút a kézművességhez, de vigyázzatok a pajkos rókákkal - a bosszantó jószágok imádják a tojásokat! Az erdőben tartsd szemmel a vadon élő állatokat, például a nyulakat és a madarakat, hogy elnyerd a bizalmukat, és alkalmanként ajándékokat kapj, vagy segíts a kertben.

ÉLJ A FÖLDBŐL

Tegye szórakoztatóvá a főzést és a kertészkedést az egész család számára. Az új receptek és a Tétel-kihívások minden egyes ételhez friss alapanyagokat igényelnek. Akár a Simek saját maguk termesztenek, akár a falusi piacra járnak, akár a vadonban gyűjtögetnek, a friss a legjobb! Készen állsz a kihívásra? Próbálj meg túlméretezett terményeket termeszteni, hogy részt vehess a Finchwicki vásáron megrendezett versenyen.

ÖLELD MAGADHOZ A FALUSI ÉLETET

Henford-on-Bagley egy hangulatos falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Csomagolj be egy piknikkosarat és egy keresztszemes karikát, és látogass el a The Gnome’s Arms pubba, hogy egy hosszú nap után a helyiekkel lazíthass. Szerezz egyedi ajándékokat és ismerd meg a város történetét a szomszédoktól, vagy vegyél részt a Finchwicki vásáron, hogy megmutasd a legértékesebb tehenedet vagy csirkédet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek