Starity

Megjelent John Mayer új lemeze

2021. július 23. 17:05   |   Szerző: Glamster

Megérkezett John Mayer sokak által várt új lemeze a ”Sob Rock”, amely a Grammy-díjas előadó, gitáros és producer nyolcadik stúdióalbuma.

hirdetés
Megjelent John Mayer új lemeze
Fotó: Sony Music

A dalok producere John Mayer és Don Was volt, és mindegyiket a Los Angeles-ben található Henson Stúdióban rögzítették. Az új albummal együtt új videóklip is érkezett a kiadványon található ”Shot In The Dark” című dalhoz, amely már most közel 3 millió megtekintésnél tart.

A “Sob Rock” beharangozója a “Last Train Home” című dal volt, amely a múlt hónapban került kiadásra, és videóklippel való megjelenése után mind a kritikusok, mind pedig a rajongók érdeklődését sikeresen felkeltette az új album iránt.

Az album és a klipek megjelenése mellett bejelentésre került John Mayer 2022-es észak-amerikai turnéja is, amelynek minden állomásán két darab, első sorba szóló jegyet árverezésre bocsátanak majd. Az ezekből befolyt teljes összegből a Back To You Alapítványt támogatják majd, amely olyan problémák megsegítésén munkálkodik, mint a hajléktalanság vagy a nehéz sorsú fiatalok.

A “Sob Rock” minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek