Starity

Emiatt vitatkozott legtöbbet Joe Jonas és Sophie Turner a karanténban

2021. július 27. 17:05   |   Szerző: Four

A házaspár nagyon jól elvolt együtt, egy dologban azonban nem igazán értettek egyet.

hirdetés

Joe Jonas a WSJ. magazinnak mesélt arról, hogyan zajlott az ő otthonukban a karantén. A zenész elmondása szerint nagyon élvezte az együtt töltött időt, ám egy dologban sosem tudott megegyezni feleségével. 

Jonas és Sophie Turner rászoktak a karantén alatt a Lego játékokra, ám Joe-t rendkívül idegesítette, hogy teljesen más módszerrel rendezték el az alkatrészeket:

Legalább 10 hatalmas Legót építettünk a feleségemmel. Elég vicces volt, mert nagyon koncentráltam rá, hogy segítsek neki, de könnyen áttértem a Fortnite-ra. Először vitatkoztunk ezen: azt szereti, ahogy ő rendszerez, és teljesen máshogy épít, mint én. Szóval azt mondtam, tedd, ahogy szeretnéd és segítek neked. Így aztán csak erkölcsi támogatásnak voltam ott, illetve én csináltam a koktélokat.

- mesélte nevetve Jonas. 

A zenész hozzátette rendkívül hálás azért, hogy ennyi időt együtt tölthetett családjával:

Ránk volt erőszakolva az otthon töltött idő - én mindig úton vagyok, költözöm, utazom vagy turnézom. Az, hogy egy helyen lehettem hosszabb ideig, és a szűk családommal lehettem, egy olyan időszak, amely pótolhatatlan. Nagyon hálás vagyok érte. 

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek