Starity

Hosszú Katinkát több ezer utálkozó komment érte

2021. július 27. 20:08   |   Szerző: Glamster

Hosszú Katinka visszalépett: nem indul a 200 m pillangó versenyén, miután dühösen távozott a versenyről.

hirdetés

A Blikk írta meg először, hogy Hosszú Katinka dühösen és csalódottan összepakolta a holmijait és távozott, a következő futamtól is visszalépett!

A magazin információja szerint a világcsúcstartó Katinka futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal korábban az előfutamban. Ennek ellenére biztosította helyét a fináléban, mivel a másik futamból mindössze ketten előzték meg.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú, aki 400 méter vegyesen ötödik lett, a továbbjutás ellenére nem ment végig a vegyeszóna kanyargós útvonalán, kibújt a kordonok között, levágta az utat, majd dühösen és csalódottan összepakolta a holmijait és távozott.

Nem lehet tudni, hogy elért eredménye vagy más tényező áll a háttérben, ám Katinka mindenkit meglepett, miután bejelentette: visszalép a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is.

A kommentelők így több ezer dühös üzenetet hagytak.

Már elszállt vele a ló ! De arról is nagyot lehet esni. Nem kétség, hogy sok sikert ért el, de ez sportszerűtlen lépés. Kíváncsi leszek mivel védekezik?

– írta az egyik top hozzászóló.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek