Starity

Megijedt, ezért elfutott Nina elől rajongója

2010. november 20. 15:03   |   Szerző: Csaszi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev mindkét szerepben nagyon jól teljesít, és a kicsiket meg is téveszti.

hirdetés
Megijedt, ezért elfutott Nina elől rajongója

Nina Dobrev a meglepő esetéről a Lopez Tonight talkshow-ban számolt be.

Lopez: Nem hiszik néha azt rólad, hogy vámpír vagy?
Nina: De, volt egy érdekes esetem. Valójában 2 karaktert játszok: Elenát, aki egy aranyos lány, és Katherine-t, aki egy manipulatív nő. Szóval az történt, hogy egy kislány az anyukájával jöttek oda hozzám, és az anyuka mondta neki: „Nézd kislányom! Ő az a lány a Vampire Diariesből, Elena.” A kislány rámnézett, én pedig egy hosszú ruhát viseltem, amilyet általában Katherine szokott a sorozatban. Ő pedig megijedt, és azt mondta: Nem, nem, anyu! Ő Katherine. Nem akarok közel menni! Meg fog harapni.” Pedig olyan aranyos volt, és úgy megöleltem volna, de elfutott.

Megnyugodhatunk. Nina jó földrajzi ismeretekkel rendelkezik. A riporter lazán összerakta Erdélyt Bulgáriával, de Nina kijavította, hogy nem, ő Bulgáriából származik, ami határos Erdéllyel, ami Románia része.

Nina: Nagyon furcsa, mert Bulgáriában minden fordítva van. Mikor valaki azt mondja: igen”, akkor rázzák a fejüket, mikor azt mondják: nem", akkor pedig bólogatnak.
Lopez: Szóval a „nem” 'igen'-t jelent.

Nina: Nagyszerű családom van. Az anyukám most is itt van a stúdióban, és támogat. [...] Nem ő a menedzserem. A családomat kihagyom az üzleti dolgokból, hisz én akartam színésznő lenni, szóval ez az én felelősségem/terhem. [...] Anyukám a legkeményebb kritikusom. Mindig elmondja a véleményét, például, ha épp túljátszom magam.

A történtek szerint Nina nagyszerűen játszik, és családja is maximálisan mellette áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek