Starity

9 sztárpáros, akik lakótársak voltak

2021. július 29. 16:04   |   Szerző: Four

Ezek a hírességek karrierjük elején, vagy egy forgatás miatt bútoroztak össze.

hirdetés

1. Jamie Dornan és Eddie Redmayne

Embed from Getty Images

Karrierjük kezdetén béreltek közösen egy lakást, és csatlakozott hozzájuk Andrew Garfield is. Elmondásuk szerint rendszeresen összeültek és elmesélték, kit hogyan utasítottak el castingokon.

2. Lea Michele és Dianna Agron

Embed from Getty Images

Habár a Glee-ben nem igazán voltak jóban, a való életben közös lakásban laktak és sokszor együtt is sütögettek.

3. Justin Long és Jonah Hill

Embed from Getty Images

Szintén pályájuk elején éltek együtt, Justin Long egyszer elmesélte, az volt a legjobb, hogy "mindketten úgy röhögtek, mint a hiénák", a legrosszabb pedig, hogy "egyformán rendetlenek" voltak.

4. James Corden és Dominc Cooper

Embed from Getty Images

Mielőtt Corden összeházasodott feleségével, Cooperrel élt együtt, aki elárulta, az egész házban csak egyetlen konyhai eszköz volt, egy spatula.

5. Wes Anderson és Owen Wilson

Embed from Getty Images

A két híresség még egyetemre is együtt járt, és közös lakásban laktak. Állítólag hiába próbálták meggyőzni a tulajt arról, hogy vegyen új bútorokat, sosem jártak sikerrel. Végül eljátszották, hogy betörés történt a lakásban, de hiába találták ki a kamu sztorit. Sem a rendőrök, sem a tulaj nem hitt nekik.

6. Nina Dobrev és Sara Canning

Embed from Getty Images

(A kép bal és jobb szélén) A két sztár a Vámpírnaplók forgatásán élt együtt Atlantában, és Canning bevallása alapján nagyon jól elvoltak. Rendszeresen bevásároltak egymásnak, cserélgettek dolgokat, és bár próbáltak egészségesen étkezni, sokszor csokit majszoltak a kanapén.

7. Emma Stone és Bradley Cooper

Embed from Getty Images

Az Aloha forgatásán laktak együtt Hawaiin: Emma egy ideig egyedül élt, majd később csatlakozott hozzá a színész. Stone szerint Bradley külön kis birodalmat rendezett be magának.

8. Lili Reinhart és Madelaine Petsch

Embed from Getty Images

A Riverdale első évadának forgatása során, Vancouverben költözött össze Lili és Madelaine, és olyan jól sikerült a dolog, hogy azóta is nagyon szoros köztük a kapocs. Emellett kollégnőjükkel, Camila Mendesszel is ugyanilyen jóban vannak, sőt laktak is együtt Los Angelesben.

9. Nikki Reed és Kristen Stewart

Embed from Getty Images

Az Alkonyat: Újhold forgatásán bútoroztak össze, mert egyikük sem igazán szeretett eljárni bulizni. Ehelyett állítólag Peter Facinelli (Carlisle Cullen) főzött nekik esténként tésztaételeket.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek