Starity

Visszatér a Big Time Rush

2021. július 31. 10:10   |   Szerző: Pheebs

A Nickelodeon által indított, azonos című sorozatból ismert fiúk idén decemberben turnére indulnak, amit egy videóval jelentettek be.

hirdetés
Visszatér a Big Time Rush
Fotó: TicketMaster

Már régóta rebesgetik a csapat tagjai, hogy nagy dolgokra készülnek, de most végre lehullott a lepel, és kiderült, hogy mi az egyik meglepetésük. 

A fiúk közül Carlos volt az, aki a legtöbbször célozgatott a visszatérésre, viszont a legnagyobb árulkodó jel pedig csak ezután következett, hetekkel ezelőtt. Mind a csapat hivatalos közösségi oldalai, mind a tagok személyes fiókjai egyen piros profilképre váltottak. A rajongóknak nem sok idejük maradt találgatni, mivel rövidesen megjelent, egészen pontosan július 19-én, egy két perces videó, amivel a fiúk megtették a hivatalos bejelentést: visszatérnek! 

Az említett videó immáron több, mint 2 millió megtekintéssel büszkélkedik, továbbá a Twitteren órákon át a legnépszerűbb keresőszavak közé került a csapat, illetve annak tagjainak neve. 

A rajongók további örömére már két turné dátumot előre be is jelentettek a fiúk, valamint még aznap elindult a jegyek elővétele. A kitörő lelkesedés a tagokat is meglepte; nem csak az összes jegy fogyott el pár napon belül, de még az elővételt lebonyolító oldal is hamar túlterhelődött.

Az alábbiakban láthatóak az eddigi ismert, hamarosan bővülő helyszínek, illetve dátumok:

  • Dec 15 – Chicago Theater, Chicago, IL (3600 fő fogadására képes színházterem)
  • Dec 18 – Hammerstein Ballroom, New York, NY (2200 fő befogadására képes bálterem)

A négy tagú csapat utolsó fellépése még 2014-ben volt, de barátságuk azóta is töretlen. Interjúkban is gyakran megemlítették egymást, egymás sorozat, film premierjein is megjelentek, valamint közös képeket is posztoltak saját Instagram profiljukra. Tavaly áprilisban egy virtuális üzenetben köszöntötték a rajongókat, valamint 2020 júniusában újra előadták, virtuális keretek közt, Worldwide nevű dalukat, ami akkor volt 10 éves. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek