Starity

Billie Eilish bevallotta, nem elégedett a testével

2021. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő a társadalmi elvárásokról és saját testéhez fűződő viszonyáról vallott.

hirdetés

Billie Eilish eddig sem zárkózott el attól, hogy megvitassa testéhez fűződő viszonyát, és gyakran mesélt arról, miért viselt bő ruhákat.

Eilish azóta új zenei korszakot nyitott életében, amelyhez új stílus is társult: felvállalta nőiesebb oldalát, amelyet a Vogue fotózásán mutatott meg a nyilvánosságnak. 

Eilish bár tisztában van azzal, hogy kemény szakmát választott, még így is rengetegszer elbizonytalanodik a megjelenését illetően, főleg, ha interneten meglát egy elképesztő testű hírességet:

Látok embereket interneten, akik úgy néznek ki, ahogy én sohasem. És azonnal azt gondolom, Istenem, hogy nézhetnek ki így? Ismerem ennek a szakmának a titkait, és hogy az emberek valójában mit használnak egy fotó elkészítésénél. Azt is tudom, hogy ami valódinak tűnik, az gyakran hamis. Ennek ellenére sokszor meglátom és rosszul érzem magam tőle. Úgy értem, elég magabiztos vagyok és nagyon boldog vagyok az életemmel... Nyilván nem vagyok elégedett a testemmel, de ki mondhatja magáról, hogy igen?

- nyilatkozta a The Guardiannek.

Eilish szerint az sem tesz jót az emberek többségének, hogy sokan nem vállalják fel a plasztikai beavatkozásokat:

Szerintem teljesen oké, ha valaki megcsináltatja magát - tedd azt, amitől boldogabb leszel. Az az idegesítő, amikor letagadják és azt mondják: "Magamtól vagyok ilyen, és ha egy kicsit jobban próbálkozol, te is elérheted ugyanezt." Szerintem nagyon ártalmas, ha ezt fiatal lányok - és fiúk - látják.

- jelentette ki.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek