Starity

Kit Harington először beszélt arról, amikor rehabilitációs központba került

2021. augusztus 03. 08:08   |   Szerző: Four

A színész most először nyilatkozott arról, hogy két éve beutalta magát rehabra.

hirdetés

Kendőzetlenül vallott élete egyik legnehezebb időszakáról Kit Harington: a színész a SiriusXM műsorában beszélt arról, amikor két évvel ezelőtt rehabilitációs központba került.

Harington stresszre és alkoholproblémákra hivatkozva került a connecticuti intézménybe, a bajok pedig elmondása szerint már a Trónok harca utolsó évadának forgatásakor elkezdődtek.

Mentálisan elég nehéz időszakon mentem keresztül a Trónok harca után - és a műsor végének forgatása során is, hogy őszinte legyek. Szerintem ez egyenesen a műsor természetéből következett és abból, amit évekig csináltam. Szünetet tartottam a Trónok harca után, azt mondtam: egy évig nem akarok dolgozni, szeretnék magamra koncentrálni. És nagyon bodog vagyok, hogy ezt megtettem.

- mondta. 

Harington hozzátette, épp, amikor úgy döntött, hogy visszatér a színészethez, beütött a koronavírus - bár a színész szerint nekik ez nem minden esetben volt rossz. Tavaly ugyanis megszületett Rose Leslie-vel közös első gyereke:

Ajándék volt számunkra ez az "erőltetett" közös idő. És ennek az lett a vége, hogy született egy gyerekünk. Számomra az a legnagyobb dolog a karanténban, hogy apa lettem. Csodálatos élményben volt részem az elmúlt másfél évben.

- mesélte Kit.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek