Starity

Ronnie O’Sullivan apja 18 év után szabad

2010. november 20. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ronnie apja 1992-ben került börtönbe emberölés vádjával. Akkoriban azt állította a család, hogy önvédelemből cselekedett Ronnie apja. Pénteken azonban Mr. O'Sullivan újra a családjával lehetett.

hirdetés
Ronnie O’Sullivan apja 18 év után szabad

Ronnie O'Sullivan (aki nemrégen megnyerte a történelem első Power Snooker bajnokságát) így nyilatkozott apja szabadulása után a BBC-nek:

„Nagy örömömre szolgál, hogy ennyi idő után újra láthatom az apámat. Már rengetegszer tudomásunkra adta, hogy mennyire sajnálja és sajnálta akkoriban is, hogy magára hagyta a családot.”

Amíg apja börtönben volt, a „kicsi Ronnie” a snooker világsztárjává nőtte ki magát, és ma a sportág legnépszerűbb játékosa.

„Az apám most próbál beilleszkedni abba a világba, ami drámaian megváltozott, mialatt börtönben volt. Bizalmasan, csendben szeretne újra beilleszkedni, és nagyon sajnálja a mély sebeket, amiket okozott.

Apám és én reménykedünk, hogy ezt meg fogja érteni, tiszteletben fogja tartani a média, hiszen most mi is azon vagyunk, hogy megkapja azt a magánéletet, amire a börtön után szüksége van.

A sok ok közül, amiért még mindig játszom, ő a legfontosabb. Nehéz elfordulni a játéktól, mivel a snooker tartja bennem a lelket.”

A múltban sokat cikkeztek „a Rakéta” depresszió elleni harcáról. Ronnie többször megemlítette: legfőbb inspirációja, hogy ne hagyja abba a játékot, az apja volt.

„A legjobb cimborák vagyunk!” – mondta Ronnie 2003-ban.

Ronnie, miután átnyújtották neki 2001-ben a világbajnoki trófeát, könnyeivel küszködve annyit mondott, a díjat apjának ajánlja, aki éppen börtönbüntetését tölti.

A cikkből is rájöhetünk: Ronnie O'Sullivan nagyon családszerető személyiség, rendkívül ragaszkodik apjához, de azt is megtudhattuk a nyilatkozatokból, hogy nagyon megviselte a fiatal Ronnie-t, hogy apját bebörtönözték. Ezek után a család mindent megtesz azért, hogy újra teljes életet élhessenek, és valószínűleg Ronnie fia és kislánya is örülni fog a nagypapinak.

Emellett reméljük, Ronnie a legközelebbi pontszerző bajnokságon a legjobb formáját fogja mutatni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek