Starity

Hol parkoljak Ferihegyen?

2021. augusztus 10. 15:03   |   

Mindannyian reménykedünk, hogy hamarosan teljesen visszatérhetünk a pandémia előtti életünkhöz, beleértve az utazásokat is. Az egyre növekvő átoltottság lehetőséget biztosít a határnyitásokra, így számos újrainduló repülőjárat válik elérhetővé az utazóközönség számára. Az utazásra való felkészülés során érdemes mindent átgondolnunk a reptéri parkolástól a leszállásig.

hirdetés
Hol parkoljak Ferihegyen?

Biztonságos reptéri parkolás Vecsésen

Ahhoz, hogy utazásunk gondtalan legyen, a parkolóban hagyott gépjárművünket is szeretnénk biztonságban tudni. Ha úgy döntünk, hogy a reptéri parkolás Vecsés városában lesz számunkra a legmegfelelőbb, abban is biztosak lehetünk, hogy a kiépített biztonsági rendszer is hatékonyan óvja autónkat.

Hogyan zajlik a parkolás a repülőtéren?

Mindig használjunk online parkolófoglaló felületet, ahol az űrlap beküldése után azonnal kapunk egy visszaigazoló e-mailt a foglalásról. Az e-mail tartalmaz minden olyan információt, amire szükségünk lehet, beleértve az elérhetőségeket és az érkezési helyet. A legegyszerűbb mód, hogy megtaláljuk a reptéri parkolót Vecsésen, hogy az e-mailben található linkre kattintva útvonaltervezést indítunk Waze vagy Google Térkép applikáció segítségével. Fizetni a helyszínen tudunk készpénzzel, bankkártyával vagy a telefonunkkal.

A parkolás előtt a parkoló dolgozói átpakolják csomagjainkat a transzferbuszba és megmutatják, hogy pontosan hova parkolhatjuk le a kocsit. Az irodában történő gyors adminisztrációt követően már szállítanak is minket a repülőtérre, az indulási szintre. Ha 2 hetet meghaladó utazáson veszünk részt, az autó kulcsát az irodában kell hagynunk.

Ha igénybe vettünk a reptéri parkolás lehetőségét Vecsésen, a hazaút miatt is nyugodtak lehetünk, hiszen a járatunkat nyomon követik, és egy esetleges késés sem akadályozza a rendelkezésre állást. Hazaérkezéskor a legfontosabb teendőnk, hogy miután kezünkbe vettük csomagjainkat, és már a terminálban tartózkodunk, hívjuk a visszaigazoló e-mailben kapott telefonszámot, és menjünk fel az indulási szintre, a 7-es zónához. 

A parkoló transzferszolgáltatása 10 perc alatt visszavisz minket a parkolóhoz, és még a csomagjainkat is segítenek átpakolni az autóba.

A reptéri parkolás árai

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mennyibe kerülhet egy Ferihegy reptéri parkolás? – a reptéri parkoló rendkívül kedvező árai nem csak a biztonságot, hanem a transzfert is tartalmazzák. A reptéri parkolók árlistái általában a napokra bontott díjszabást foglalják magukba. Több esetben kedvezményes árakhoz is hozzájuthatunk, ha előfoglalással élünk.

Ha a reptéri parkolás Vecsésen meghaladja a 30 napot, akkor az extra napokra csupán pár száz forintos költséggel számolhatunk. Ha hosszabb ideig hagynánk gépjárművünket a parkolóban, kérjünk személyre szabott, egyedi ajánlatot. Abban az esetben, ha nagyobb társasággal utaznánk, és az autónkat is több mint 5 fő szállítására tervezték, szintén keressük fel a parkoló munkatársait a részletek egyeztetése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek