Starity

Natalie Horler újra beszélni tanul

2010. november 20. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cascada énekesnőjének a torkával voltak gondok; később kiderült: műteni kell. Most Natalie hathetes pihenőjét tölti otthon, 12 nap után újra megszólalhat.

hirdetés
Natalie Horler újra beszélni tanul

Csapásként érte a hír a Cascada-rajongókat november elején: egy kis betegeskedés után kiderült, hogy Natalie Horler, a csapat énekesnője és arca torokműtétre szorul. A 2010-es koncerteket és fellépéseket mind törölni kellett, a 29 éves énekes pedig hathetes pihenőjét tartja otthon. 12 nap után pedig újra beszélhet, szigorúan „bébilépésekben”, ahogy ő írta.

Natalie persze próbálja nyugtatni és szórakoztatni a rajongókat: az operáció előtt folyamatosan tweetelt: azt üzente, hogy ne aggódjunk, és köszöni az összes jókívánságot, továbbá egy videoblogban azt is elmondta, csak egy rutinműtétről van szó, hogy használhassa úgy a hangját, ahogy az elmúlt több évben is tette.

A Twitter-oldalán azonban nem marad csendben: humoros képet tölt fel vicces szövegek kíséretében, vagy épp tudatja a követőivel, hogy Karib-tenger Kalózait, a Hannibalt, vagy a Viharszigetet nézi-e DVD-n. A blogjából pedig az is kiderül, hogy befestette a haját. „Igen, én vagyok, tudom, hogy most a hajam színét nézitek!” – mondta nevetve, majd a rajongók szorítását kérve egy nagy „cuppanással” köszönt el a videóban.

Jobbulást kívánunk Natalie-nak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek