Starity

#KPOP: Hivatalosan is öt taggal folytatja tovább a (G)I-dle

2021. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Pavia

Március óta kétséges Soojin pozíciója a (G)I-dle nevű dél-koreai lánycsapat soraiban.

hirdetés
#KPOP: Hivatalosan is öt taggal folytatja tovább a (G)I-dle
Fotó: CUBE Entertainment

 Az akkor napvilágot látott híreket követően, amik iskolai bántalmazással vádolták őt, meghatározatlan időre szünetre ment, most pedig hivatalosan is bejelentette távozását a csapatból.

A hat tagú (G)I-dle karrierjét igazgató ügynökség, a CUBE Entertainment fél év hallgatást követően 2021. augusztus 14-én adott ki hivatalos közleményt, amiben megerősítették: Soojin három év közös munka után elhagyja a csapatot, ami ezt követően öt tagú formációként fogja folytatni. 

A mai nappal hivatalos, hogy Soojin nem kívánja a (G)I-dle tagjaként folytatni karrierjét, és kilép a csapatból. A döntés értelmében, a (G)I-dle öt tagú csapatként folytatja karrierjét. A továbbiakban is minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy minél eredményesebben támogassuk a megmaradt öt tag karrierjét, zenei növekedését és előadói sokszínűségét.

2021 márciusában hideg zuhanyként érte a (G)I-dle, hat tagú dél-koreai lánycsapat rajongóit a hír, hogy több, közösségi oldalakon felbukkanó poszt iskolai zaklatással, bántalmazással vádolja Soojin-t. Habár a hírek felröppenésekor a CUBE Entertainment és Soojin is tagadták azok valóságtartalmát, nem sokkal később a fiatal színésznő, Seo Shin Ae nyíltan előállt saját tapasztalataival, miszerint Soojin őt is zaklatta, amikor osztálytársak voltak. A színésznő (egy azóta törlésre került) Instagram-bejegyzésben leírt vallomása szerint Soojin és baráti társasága két évig zaklatta őt:

Akárhová mentem, kinevettek és kigúnyoltak engem. Azt mondták, el sem tudják képzelni, hogy lehetséges, hogy egy olyan csúnya lány, mint én, híres legyen. Néhányan odáig merészkedtek, hogy egyszerűen lejárt lemeznek tituláltak. Ez nekik talán jelentéktelen piszkálódás volt, de én a mai napig érzem a fájdalmat, amit nekem okoztak. Elkezdtem félni az emberektől, és sokkal zárkózottabb lettem - ez az élmény komoly hatással volt a személyiségemre is. Elsőkézből tapasztalhattam meg, hogy a pszichológiai bántalmazás milyen sebeket ejt egy emberen.

A vallomást követően Soojin szüneteltette minden közös projektjét és fellépését a (G)I-dle tagjaként, pozíciója a csapatban azonban a mai napig kérdéses volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek