Starity

Megérkezett a Zöld Lámpás előzetese

2010. november 20. 19:07   |   Szerző: lolagirl5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron egy újabb szuperhős érkezik a mozikba. Méghozzá Zöld Lámpás, akit Ryan Reynolds testesít meg. A női főszereplő pedig a Gossip Girl sorozatból ismert Blake Lively.

hirdetés
Megérkezett a Zöld Lámpás előzetese

Pár napja jelent meg a Zöld Lámpás (Green Lantern) című akciófilm előzetese. Már a szinkronos trailer is elkészült a filmhez. A Martin Campbell rendezésében készülő produkció főszerepében Ryan Reynolds látható. Hal Jordan, azaz Zöld Lámpás az első ember, akit a Zöld Lámpások befogadnak maguk közé. Az ő kezébe kerül egy gyűrű, melynek korlátlan hatalma van, és az ő feladata, hogy megőrizze az Univerzum békéjét a gonosz erők támadásával szemben.

A női főszereplő nem más, mint az ismert Gossip Girl sorozat Serenája, Blake Lively, aki a filmben barna hajjal tűnik fel. Emellett Peter Sarsgaard is szerepelni fog az alkotásban, aki az Egy lányról című filmből lehet ismerős.

A bemutató az Egyesült Államokban 2011. június 17-én lesz. A magyar premierről egyelőre nincs információ, de valószínűleg a tengerentúli dátummal egyidőben lesz az Intercom forgalmazásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek