Starity

Több új dokumentumfilm és doku-sorozat érkezik a Netflixre

2021. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Glamster

Muhammad Ali és Bob Ross életét hamarosan bemutatja a Netflix: ezek a dokuk érkeznek még az idén!

hirdetés

A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, több mint 209 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.

Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a streaming-szolgáltatás, így a Netflix is.

Hamarosan pedig két új dokumentumfilm és sorozat érkezik majd, a Vértestvérek: Malcolm X és Muhammad Ali és Bob Ross: Vidám balesetek, árulás és kapzsiság.

Vértestvérek: Malcolm X és Muhammad Ali

A Vértestvérek a XX. század két legikonikusabb alakja rendkívüli, és egyben tragikus barátságának történetét mutatja be. Ez a két alak Muhammad Ali, minden idők legnagyobb bokszolója és Malcolm X, az Iszlám Nemzet és a fekete Amerika lázító és karizmatikus vezetője volt. Valószínűtlen barátság volt ez, hiszen egyikük szemtelen olimpiai bajnok volt, aki versben beszélt a fehér sajtó szórakoztatására, míg a másikuk egy valamikori fegyenc és értelmiségi, akiből a fehér elnyomás gonoszságait kritizáló forradalmár lett, és aki jelentéktelennek tartotta a sportot. Kötelékük mégis mély volt, a barátságuk pedig valódi.

Bob Ross: Vidám balesetek, árulás és kapzsiság

Az ikonikus hajkorona, a megnyugtató hang és a nosztalgikus festmények mögött olyan rejtély bújik meg, amelyet csak kevesen ismernek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek