Starity

Jessica Chastain szerint egy életre tönkretehette arcbőrét legutóbbi szerepe

2021. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő a The Eyes of Tammy Faye című filmben szerepel, ahol komoly sminket tettek fel neki.

hirdetés

Jessica Chastain elárulta, szerinte hosszútávon is hatása lesz legutóbbi szerepének. A színésző Tammy Faye televíziós személyiséget alakította a The Eyes of Tammy Faye című filmben Andrew Garfield mellett, a karakter pedig megkívánta, hogy rengeteg sminket tegyenek fel rá. 

Biztos vagyok benne, hogy komoly károkat okozott ez a bőrömnek. Elég egészségesen eszem és a bőrömre is odafigyelek, nem megyek a napra. De a smink nehéz volt. És amikor minden nap egész nap rajtad van, lehúzza a bőröd. Amikor letöröltem, 50 évesnek néztem ki.

Chastain szerint 7,5 órát ült minden reggel a sminkszékben:

Elkezdtem hőhullámokat kapni, mert olyan nehéz és fullasztó volt. Megijedtem. Olyan hatása volt, mintha egy hosszú repülőútra mentem volna minden nap. Mivel 7,5 óráig tartott mire feltették, legalább 2 órába telt, hogy letöröljem. Elkezdtem aggódni a vérkeringésem miatt. Ez volt a legtöbb prosztetikus smink, amit valaha viseltem. Még a bronzosító és az alapozó is sokkal sötétebb és sűrűbb volt, a műszempillák is. És a makeup egyre több lesz, ahogy öregszik.

- mondta. 

Bár Jessica nehezen élte meg a forgatást, azt hozzátette, maga az élmény "okés volt", mert "a művészet érdekében" történt.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek