Starity

Nyomtatott férfi pólók – nézd meg, hogyan kell viselni ezen a nyáron

2021. augusztus 25. 08:08   |   

A férfiak is egyre inkább a divat elkötelezettjei. Nyomon követik az aktuális trendeket és egyre több gondot fordítanak az öltözködésükre. Eljártak már azok az idők, amikor egy-egy férfi ruhásszekrényében csak néhány alap ruhadarabot találunk és a legtöbb férfi nem csak nagyon gondosan, hanem nagyon ízlésesen is válogatja össze a ruháit. Sok férfi kedveli a ma oly divatos nyomtatott, feliratos, mintás pólókat. Ennek több oka is lehet, de az egyik legkézenfekvőbb indok talán az, hogy ezek a pólók az önkifejezést szolgálják és lehetővé teszik, hogy valamennyit megmutassanak a férfiak a személyiségükből. Mert hiszen a férfiak is egyre jobban kedvelik a divatot, ellenben a legtöbb férfi még mindig szeret titokzatoskodni, nem nyílnak meg könnyen, nem tárják fel a lelküket bárkinek, viszont egy nyomtatott póló lehetőséget ad arra, hogy a lelküknek, az érzéseiknek egy olyan szeletébe nyerjünk bepillantást, amelyet egyébként lehet, hogy soha nem ismernénk meg. A nyomtatott póló viselése nem olyan bonyolult dolog, mutatunk is ezzel kapcsolatban néhány ötletet, tippet!

hirdetés
Nyomtatott férfi pólók – nézd meg, hogyan kell viselni ezen a nyáron

Nyomtatott póló sportos és elegáns stílusban és a kettő ötvözetében

A férfiak többsége még mindig a sportos stílust preferálja elsősorban, merthogy ez biztosítja a legnagyobb komfortot a nap folyamán. Nem véletlen, hogy a nyomtatott pólót is leggyakrabban valamilyen sportos, kényelmes rövidnadrággal szeretik viselni. Egy fekete, nyomtatott póló remekül fest egy melegítőnadrággal, egy katonai nadrággal vagy egy farmer rövidnadrággal. A szettet pedig egy kényelmes fekete papucs vagy sportcipő egészítheti ki.

A nyomtatott pólókat elegáns stílusban is viselheti egy férfi. Mi szükséges hozzá? Egy világosabb chinóval jó harmóniát alkot a legtöbb színű férfi póló. Ehhez a nadrághoz azonban nem a nagymintás póló illik, hanem a kisebb mintákkal díszített felső. A cipő lehet egy, a póló színével harmonizáló könnyű, nyári loafer, vagy sneakers. Nyomtatott pólókat széles választékban találsz a Bolf.hu oldalon.

Egy elegáns szürke nadrággal sem kell feltétlenül inget párosítani. Egy fehér alapon fekete feliratos vagy nyomtatott póló is remek választás. Mitől válik ez a szett kissé elegánssá? A pólóra felvett fekete rövid ujjú ingtől és a fekete bőrpapucstól.

A sportos elegancia az idei év egyik kedvenc irányzata. Amikor a divatszakértők eldöntik, hogy milyen stílus domináljon az adott évben, akkor még kétséges, hogy az utca embere szeretni fogja vagy sem az adott stílust. A sportosan elegáns irányzat azonban mind a nők, mind pedig a férfiak tetszését elnyerte. Hogyan öltözz sportosan elegánsan nyomtatott pólóval? Válassz egy fehér pólót, fekete nyomtatott mintázattal, ehhez pedig egy elegánsabb, de a street wear stílust képviselő nadrágot. A szettet a kiegészítők teszik teljessé, mint például egy fekete bőrdzseki, egy fekete nyári kalap és egy menő fekete fehér cipő, ami lehet egy laza sportcipő is.

Nyomtatott póló laza és figyelemfelkeltő stílusban

A nyomtatott póló arra is lehetőséget ad egy férfinak, hogy a középpontba kerüljön. Ezt segíti nem csak maga a póló, hanem a vagány öltözködés is. Ha egy igazán laza, mégis férfias szettet szeretnél kialakítani, akkor vegyél fel egy slim típusú fekete farmert, egy V-nyakú világosabb színű, nyomtatott pólót, egy ugyanilyen színeket tartalmazó sportcipőt. Koncentrálj a kiegészítőkre, merthogy ezek teszik ezt a szettet különlegessé. Mégpedig egy mintázott rövid ujjú ing, egy napszemüveg és egy karóra.

A kalapot nem sokan kedvelik, pedig remek laza megjelenés kialakítására alkalmas. Válassz egy barna karimás kalapot, egy ugyanilyen színű chino hosszú nadrágot, majd párosíts ehhez az öltözékhez egy fehér alapon bármilyen nyomtatott pólót, illetve egy fehér sneakers cipőt.

Nyomtatott póló, mint az önkifejezés eszköze

A pólók tehát mesélnek a személyiségünkről. A nyomtatott pólók adnak erre igazán lehetőséget. A feliratos pólókkal az aktuálisan téged foglalkoztató dolgokat tárhatod a külvilág felé, míg egy-egy képpel, figurával a pillanatnyi érzéseidről számolhatsz be oly módon a külvilágnak, hogy erről még csak beszélned sem kell.

A divatguruk és a nyomtatott pólók

Férfiak között is vannak olyanok, akik imádják a polgárpukkasztást és ennek ez egyik legszemléltetőbb eszköze nem más, mint egy-egy nyomtatott póló. Ha te is szereted a különc stílust, akkor kombináld a pólót egy csíkos hosszú nadrággal, vagy egy rövidnadrággal és a pólón lévő legélénkebb színű zoknival, amihez nemes egyszerűséggel válassz papucsot vagy szandált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek