Starity

Lily Allen nem adja fel

2010. november 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő nemrégiben vetélt el 6 hónapos terhesen, amitől teljesen összeomlott, de most azt nyilatkozta: lesz még neki gyermeke.

hirdetés
Lily Allen nem adja fel

A várandós Lily Allent rosszullét miatt szállították kórházba október végén, ahol kiderült a legrosszabb: Lily elvetélt. Az orvosok 5 napig küzdöttek a magzatért, de sajnos nem tudták megmenteni. A brit popcsillag megkérte a sajtót, hogy a következő pár hétben hagyják békén, tartsák tiszteletben a gyászát. Ettől függetlenül mégis rengeteg hír jelent meg Miss Allenről. Lily és barátja, Sam Cooper már nagyon várták a baba érkezését, amikor viszont megtudták, hogy Lily elvetélt, hatalmas sokk érte mindkettőjüket. Lily napokig csak zokogott, de próbált optimista maradni.

A legfrissebb hírek szerint az orvosok megállapították: Allennek még lehet gyermeke.

Jelenleg az a tudat tartja Lilyben a lelket, hogy egyszer még születhet gyermeke. Mikor hazatért a kórházból, addigra családja és a közeli ismerősei elvitték az összes gyerekholmit a lakásából, hogy legalább azok ne emlékeztessék a tragédiára” – mondta a híresség egyik közeli barátja.

Az énekesnő csak annyit nyilatkozott: „Nem adom fel. Biztos vagyok benne, hogy egyszer születni fog egy egészséges kisbabám.”

Már rengeteg sztár küldte részvétét és kitartást Lilynek, most a híres Mariah Carey és Céline Dion bíztatja a sztárt.

„Lilynek csak annyit üzenek, hogy soha ne adja fel” – mondta az aranytorkú Mariah Carey, akinek szintén volt egy vetélése két évvel ezelőtt.

„Nekem is volt két vetélésem – mesélte a világhírű Céline Dion –, lesújtott a hír, hogy Lily nem tudta kihordani a gyerekét, és átérzem a fájdalmát. Segítek neki bármiben, ha tudok.”

Ezek szerint Allen kisasszony továbbra is próbálkozni fog a gyermekvállalással, és nem adja fel álmát, hogy egyszer anya lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek