Starity

Nico Rosberg az új Britney Spears

2010. november 20. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nico Rosberg egy dubai szállodába akart bejelentkezni, ám gond akadt az útlevelével. Az adatok stimmeltek, csak a képen szerepelt más, méghozzá Britney Spears.

hirdetés
Nico Rosberg az új Britney Spears

A kisebb kellemetlenséget sikerült tisztázni, de arra nem derült fény, ki lehetett a vicces kedvű elkövető. Később már a Forma–1-es versenyző is csak nevetett az egészen. Meg is osztotta rajongóival a történteket a Twitteren, és természetesen mellékelte az útlevelet is.

Sabine Kehm, Michael Schumacher sajtósa elvetette az ötletet, miszerint Schumacher vagy a Mercedes csapat tagjai lettek volna a tettesek.

Niconak évek óta Britney a beceneve a Forma–1-ben” – mondta Sabine Kehm.

Hallottam én is Nico becenevéről, de engem nem tudtak meggyőzni a hasonlóságról” – mondta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

Nico egyébként göndör szőke fürtjei miatt kapta a Birtney becenevet. Négy éve viseli ezt a „büszke” megszólítást. A F1-es pilóták között tartott szavazáson, miszerint ki a világ legszebb nője, az azóta vb-címet szerzett Sebastian Vettel Nico Rosberget választotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek