Starity

Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól

2010. november 20. 23:11   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A november 20-ai élő adásban a versenyzők bulihimnuszokat adtak elő – ki több, ki kevesebb sikerrel. Shodeinde Dorka és Vastag Tamás párbajozott végül, a nézők szavazatai alapján Tamás jutott tovább.

hirdetés
Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól

A hatodik élő X-Faktor adásában a versenyzőknek bulidalokkal kellett előrukkolniuk, a meghívott vendég Csonka András volt. Mint ahogy a szabály mondja, a műsorból ismét valakinek búcsúznia kellett. A nézők szavazatai alapján Shodeinde Dorka és Vastag Tamás párbajozott.

A mentoroknak nem volt könnyű dolguk – a két versenyző két mentora természetesen a saját „gyermekére” szavazott: Malek Miklós Tamásra tette a voksot, Feró viszont Dorkára; így került arra a sor, hogy a nézői szavazatok végeredményét rejtő borítékot felbontsák a műsorvezetők. A szavazatok szerint pedig Shodeinde Dorkának kellett búcsúznia.

Dorka elmondása szerint „egyik szeme sír, a másik nevet”, hiszen már alig várja, hogy egész nap együtt legyen a kis Lizával, valamint férjével, Gafarral. Továbbá elmondta, hogy szeretné folytatni az énekesi karrierjét is.

Az X-Faktor a jövő héten is a megszokott időpontban, akkor már 6 versenyzővel jelentkezik ismét, és egy versenyzőnek pedig távoznia kell megint.

Dorkával egyébként november 23-án, kedden 15.00 órától cseveghetnek a rajongók az RTL Klub sztárchatjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek