Starity

Hivatalos képek érkeztek az újragondolt Resident Evil filmről

2021. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Gabe Logan

Új képek mutatják be, hogyan fognak visszaköszönni a filmvásznon a zombis sorozat népszerű szereplői.

hirdetés

Tavaly ősszel már beszámoltunk arról, hogy egy teljesen új film készül a Capcom legendás sorozatához, ám mostanra az is kiderült, hogy ez a reboot a Welcome to Raccoon City alcímet viseli majd.

Ugyan a videojátékok filmes adaptációi mindig veszélyes vállalkozások és nagyon ritkán sülnek el jól, most a Resident Evil került reflektorfénybe. Korábban a Milla Jovovich főszereplésével készült Resident Evil filmek (magyarul Kaptár néven ismert franchise) akciófilmként még viszonylag jól helytálltak, de a játék rajongói nem voltak elégedettek akkor sem.

Az ősszel érkező reboot viszont sokkal reménytelibben fest az eddig látottak alapján, ugyanis egyértelműen szorosabban kapcsolódik az idén 25 éves túlélő-horrorhoz.

Habár a szereplőgárdával kapcsolatban akadnak bőven elégedetlen rajongók, a mostani képek alapján mégis azt lehet mondani, hogy nem szabad előre leírni a filmet.

Az IGN által láthatjuk a Spencer-birtokra érő S.T.A.R.S. tagokat: Albert Weskert (Tom Hopper), Jill Valentine-t (Hannah John-Kamen), Chris Redfieldet (Robbie Amell) és Richard Aikent (Chad Rook). A másik két fotón feltűnik Lisa Trevor (Marina Mazepa), valamint Raccoon Cityből Leon S. Kennedy (Avan Jogia) és Claire Redfield (Kaya Scodelario) is.

Jelenleg úgy fest, hogy az Amerikai Egyesült Államokban november 24-én fogják műsorra tűzni, míg a tervezett magyar bemutató dátuma december 2-ra esik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek