Starity

Ajándékötletek lánybúcsúra

2021. szeptember 02. 13:01   |   

Ne hagyd, hogy a közelgő leánybúcsú kizökkentsen. Ha egy felejthetetlen menyasszonyi köszöntőt tervezel, és nem tudod, mit vegyél, van néhány tippünk és ötletünk egyedi darabokra, amelyek minden menyasszonyt elkápráztatnak és lenyűgöznek.

hirdetés

Mit kell figyelembe venni vásárlás előtt?

  • Szabad excentrikusabb darabokat vásárolni - ezt a határt egyértelműen határozd meg a menyasszonnyal. A vicces és a kínos között vékony határvonal húzódhat, ugyanakkor nem akarsz unalmas lenni.

  • Gondolj a menyasszony jellemére is, és arra, hogy az általad kiválasztott ajándékok nem-e hozzák zavarba őt. Kerüld a szexuális segédeszközöket vagy a fehérneműket, ha a menyasszony egyértelműen jelezte, hogy ez nem megfelelő.

  • Feltétlenül győződj meg arról, hogy milyen ajándékai vannak már otthon a menyasszonynak, különösen akkor, ha azok esküvőre szánt kiegészítők, például harisnyakötő vagy fejpánt, illetve esküvői napló vagy naptár, amely szintén lehet, hogy már egy ideje megvan neki.

  • Legyél személyes. Válassz valamit, ami egy közös élményre vagy időszakra utal. Ugyanakkor ne félj eredeti és vicces módon becsomagolni az ajándékokat.

  • Ne válassz olyasmit, amit a menyasszony személyesnek vehet (pl. edzőtermi tagság). A különböző utalványok esetében is nehézségekbe ütközhetsz, mindig válassz többféle dátummal.

  • Ha lehet, igazítsd az ajándékot a búcsúztató témájához.

A legmegfelelőbb ajándék kiválasztása a leendő menyasszony számára nehezebb lehet, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Gondolj arra, hogy nem kell, hogy ezreket érő ajándék legyen, sokszor elég egy apróság, ami örömet okoz a léleknek. A BIANO keresőmotor segítségével gyorsan megtalálhatod a megfelelő ajándékot. A találatokat például szín szerint is szűrheted, tehát ha ismered a menyasszony kedvenc színét, máris közelebb vagy a sikerhez.

Nyugis csomag a nyugodt léleknek

Az örök nyugodt lelkek örülni fognak egy olyan csomagnak, amely segít nekik kellemes esti hangulatot teremteni. Legyen szó teáskészletről, plédről, gyertyákról, diffúzorokról vagy aromaterápiás lámpákról. Végül is az életritmus lelassításának és a pihenés pillanatának gondolata időtlen. Készíts saját teakeveréket és máris kész az eredeti ajándék.

Igor Serik / Shutterstock.com

Mentsd meg a prosecco szerelmeseit

Ki ne szeretne este egy pohár bort vagy proseccót iszogatni? Ha a leendő menyasszony is az ilyen gasztronómiai rajongók közé tartozik, ne félj bort tartalmazó tematikus ajándékokat választani. Választhatsz gravírozott poharakat, dizájnos pezsgőspoharakat vagy akár egy humoros lábtörlőt is. Mindezek kombinációja az igazán ideális. De ne feledkezz meg egy üveg jó minőségű pezsgőről sem!

Victoria Ashman / Shutterstock.com

Legyél egyedi személyre szabott nyomattal

Tedd felejthetetlenné a lánybúcsút és adj a menyasszonynak valamit, ami még hosszú évekig emlékeztetni fogja erre a napra. Próbálj meg saját kitűzőt, pólót, szíjat vagy akár tükröt készíteni, amelyre saját idézetet vagy logót nyomtathatsz. Természetesen erre a célra más tárgyak is alkalmasak, például bögrék, táblák, vágódeszkák, termo bögrék...

xtock / Shutterstock.com

Fogadj a segítőkre

Nagyszerű ötlet a fényképek rögzítésére szolgáló üzenőtábla. A lánybúcsú alatt készíthetsz Instax fényképeket, és az este folyamán kiteheted őket az üzenőtáblára. A menyasszony emlékként hazaviheti az elkészült műalkotást. Ez is egy kedves és eredeti emlék lesz.

Dima Sobko / Shutterstock.com

Apróságok a mindennapokban

Megfelelő ajándék lehet egy fiókokkal ellátott dobozos naptár is. Ez egy hónapra vagy 12 napra szólhat, attól függően, hogy melyik típust választod. Az egyes fiókokba pedig apróságokat rejthetsz. Ne félj kreatív lenni! Elrejthetsz bennük például parfümmintákat, belga csokoládét, rúzsokat, körömlakkot, különleges szappanokat, stb. A kisebb ajándékokat a többi koszorúslánnyal is kiválaszthatod.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek