Starity

Önbarnítós bakijáról mesélt Selena Gomez

2021. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmesélte, volt egy elég kellemetlen estéje a 2018-as Met-gálán.

hirdetés

Selena Gomez most végre elmesélte, mi történt vele a 2018-as Met-gálán: az énekesnő a Vogue videójában megosztotta, hogy egy önbarnítós baki következtében lett narancssárga a bőre.

Készültem a Met-gálára, és azt szerettük volna, hogy legyen egy kis színem. Így aztán felkentem egy önbarnítós testápolót, ami nagyon szép volt, igazán egyenletesnek látszott. De ahogy telt az idő, egyre sötétebb és sötétebb lett, és nem vettem észre.

Gomez elárulta, az esemény kezdetekor a vörös szőnyegen pózolt, és nem vette észre, milyen sötétre változott a barnasága. 

A Met-gálán voltam, - tulajdonképpen az egyik legtekintélyesebb, legszebb rendezvényen - sétáltam és próbáltam nagyon jól kinézni. 

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Aztán amikor az asztalához ült, kíváncsian megnézte a telefonján a róla készült képeket - és jól meglepődött.

Megláttam egy képet magamról, miközben leültem: teljesen narancssága voltam. Úgy éreztem: "ez borzalmas lesz, engem emiatt élve felfalnak". Így aztán az egyik biztonsági emberemmel készíttettem magamról egy videót, mert az ösztönös reakcióm az volt, hogy el kell tűnnöm onnan. Rohantam az autóhoz, szó szerint bepattantam az ülésre és csak aztán akartam kirakni a videót. Utána azt mondtam, ez volt a reakcióm a Met-gálás képeimre.

- mesélte.

 

 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek